Åtgärda volymproblem på din iPhone 6 och iPhone 6 plus

Åtgärda volymproblem på din iPhone 6 och iPhone 6 plus

Många användare har lagt upp volymproblem om sina iPhone 6 och 6 plus-enheter på Apples forum och gemenskaper på internet. Problemen kan inkludera en mycket låg volym och när volymknappen trycks en gång blir hela volymfältet noll.

Vid andra tillfällen finns det tillfällen då användare inte kommer att kunna se någon volymknapp alls. Vissa har åtgärdat detta genom att starta om sina enheter. Andra rapporterade att volymen är för hög när de spelar upp en video eller sin favoritmusik.

Lösningar för volymproblem

Ta bort iPhone-plastförpackningen

Om din iPhone 6 eller 6 plus är ny, ta bort hela skärmens hölje. Detta är inte ett beskyddare. Detta är ett förpackningsmaterial som täcker iPhones högtalare.

Slå på hörapparater

Du kan öka volymen på din iPhone genom att göra följande: Gå till Inställningar. Tryck på knappen Allmänt. Scrolla ner och leta efter “Tillgänglighet”. Välj alternativet “Hörapparater”. Observera att om du slår på hörapparaterna stängs alternativet för brusreducering av telefonen av, vilket är standard i iOS 8-uppdateringen och senare.

Öka den externa volymen

Du kan gå till din iPhones inställningar. Rulla ned och tryck på “Ljud”. Du kommer att se ett skjutreglage under alternativet “Ringsignal och varningar”. Se till att alternativet “Ändra med knappar” är nedtonat. Du kommer att kunna öka din iPhones externa volym efter att ha ställt in skjutreglaget till maximalt ljud.

Återställ din iPhones inställningar

För att göra detta, gå till appen Inställningar. Tryck på knappen “Allmänt”. Rulla ned och klicka på Återställ. Observera att återställning av din iPhone kommer att radera allt innehåll så se till att du har en säkerhetskopia av dina filer innan du gör det här steget.

Kontrollera om det finns skärmsläckare från tredje part

Om din iPhone kom med skärmskydd kan du kontrollera om de täcker några portar på dina enheter. Du kan byta skärmskydd om så är fallet.

Blås in i kontakten på din enhet

Det kan finnas skräp och andra ovälkomna saker i din iPhone. Du kan ta bort dem genom att blåsa bort dem. Andra förslag och rekommendationer är också välkomna.

Relaterade Artiklar

Back to top button