Återställ raderade bilder/videor/dokument för Free med iBeesoft Free Dataåterställning

Återställ raderade bilder/videor/dokument för Free med iBeesoft Free Dataåterställning

En av de gyllene reglerna för modern IT är alltid att säkerhetskopiera dina data. Dock har cloud computing förvandlat oss till soffpotatis, vilket för det mesta glömmer att säkerhetskopiera allt. Till exempel, om du är en programmerare, är den senaste versionen av dina filer förmodligen på Slack eller Dropbox, men hur är det med den gamla datan? Det är inte nödvändigt att allt finns på molnet. Därför, för att hålla data säker, är det ett måste att hålla en regelbunden säkerhetskopia. Men folk inser inte detta förrän filen de arbetar med inte går förlorad eller av misstag.

Lyckligtvis, om du har glömt att ta backup, är den goda nyheten att det finns alternativ för att återställa dina data. Tyvärr är det inte alltid så enkelt. Åtminstone behöver du lämplig utrustning, och programvara för dataåterställning gör återställning av data tillgänglig.

Idag ska vi titta på iBeesoft Free Programvara för dataåterställning för Windows. Detta är ett omfattande mjukvarupaket för att återställa data från vilken enhet som helst. Du kommer att kunna återställa dina data oavsett om du arbetar med Windows eller en extern hårddisk. Det är åtminstone så det fungerar i teorin. Men klarar iBeesoft Data Recovery-programvaran uppgiften? Vi undersökte varje funktion och fördel i detalj. Vi noterade också brister som vi upptäckte på vägen. Här är vad vi hittade. Så låt oss prata i detalj om iBeesoft Free Programvara för dataåterställning.

Vad är iBeesoft Free Dataåterställning, och hur fungerar det?

Dök upp offentligt för första gången 2015, iBeesoft är relativt ny jämfört med utvecklarna för dataåterställning som först dök upp i början av 2000-talet. Det har dock hjälpt tusentals människor runt om i världen att lösa problemen med dataförlust. Det erbjuder främst verktyg för dataåterställning och tillhandahåller tekniska lösningar för säkerhetskopiering och radering av datalösningar.

Använder iBeesoft Free Programvara för dataåterställning, du kan återställa data som förlorats av någon anledning. Några vanliga exempel listas nedan:

 • Raderade filen av misstag och/eller tömde papperskorgen
 • Data raderade från en dold partition, förlagts, raderade eller på annat sätt skadade.
 • Återställde enheten till fabriksinställningarna av misstag.
 • Ta bort en lagringsenhet under en överföring eller innan den säkert matas ut.
 • Skriver över data efter felaktig formatering av en enhet.
 • Filer raderades, låstes eller ordnades om på grund av ett virus eller skadlig programvara attack.
 • Dataförlust på grund av mänskliga fel, dålig datahantering och säkerhetskopiering.

Recensera iBeeSoft Free Dataåterställningsverktyg – Windows

Systemkrav – Windows

OS: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2016, Windows Server 2012, Windows Server 2008, Windows Server 2003

 • CPU: 1GHz (32 bitar eller 64 bitar)
 • BAGGE: 256 MB eller mer RAM (1024 MB rekommenderas).
 • Plats: 200 MB

Stöd för olika filformat (1000+ typer)

Filtyper som bilder, video, musik, arkiverade, e-postdokument och andra kan hämtas snabbt och nästan utan misslyckande.

Stöd för olika filformat

Data från enheter som stöds (2000+ enheter)

Dessutom kommer du att kunna använda iBeesoft Free Programvara för dataåterställning på alla Mac- eller Windows-operativsystem. Du kan hämta filer från microSD-kort, USB-minnen och liknande lagringsenheter. iBeesoft återställningssystem kan läsa olika hårddiskformattyper: NTFS, FAT32, FAT, ext2, ext3, exFAT, NTFS och HSF.

Enheter som stöds

Prissättning

Prissättning

free & betald dataåterställning

Fördelar:

 1. Både macOS- och Windows-versioner är tillgängliga även om vi här betonade Windows-versionen. iBeesoft Data Recovery för Mac hjälper användare att återställa filer på Mac också.
 2. Hjälper till att återställa från interna och externa hårddiskar, minneskort, digitala enheter och flyttbar enhet
 3. Du kan återställa olika filtyper: dokument, video, ljud, bild, etc.
 4. Tillåter förhandsgranskning av filer före återställning.

Nackdelar:

 1. Inte alla upptäckta filer kan förhandsgranskas.
 2. Det kan gå långsamt under skanningsprocessen.


Recension

Designad för att återställa raderade eller formaterade filer från interna och externa hårddiskar, iBeesoft Free Dataåterställning är ett måste-verktyg. Med den kan du snabbt få tillgång till viktiga filer som raderades av misstag.

Gränssnitt

gränssnitt

Huvudgränssnittet för återställningsverktyget är enkelt. Alla från nybörjare till avancerade användare kan använda den och välja filtyper för skanning, vilket gör det enkelt att påbörja en dataåterställningsprocedur.

Stödfiltyp

iBeesoft WindowsData Recovery stöder praktiskt taget alla filtyper.

 • Foton: JPG, PNG, BMP, GIF, PSD, RAW, SWF, SVG, TIFF, etc.
 • Dokument: Word, Excel, PowerPoint, PDF, HTML, EPS, PS, WPD, ODT, ODS, etc.
 • Videor: AVI, WMV, MP4, MPV, M4V, 3GP, MKV, VOB, MPEG, FLC, etc.
 • Ljud: MP3, M4A, WAV, WMA, AAC, AIFF, etc.
 • Arkiv: ZIP, 7Z, TAR, RAR, etc.
 • Övrigt: e-postmeddelanden, EXE, DMG, OLM, etc.

Skanningslägen

När du börjar skanningsproceduren, kör iBeesoft en snabbskanning. När snabbsökningen är klar, startar den djupsökningen automatiskt.

Skanningshastighet

iBeesoft innehåller en förhandsgranskningsfunktion som tillåter användare att krysskontrollera resultaten och filerna innan de återställer dem. Det finns dock en hake. Du kan bara förhandsgranska foton och textfiler; andra objekt, som filmer, PDF-filer och Word-dokument, kan inte ses.

Återhämtningsfart

Även om iBeesofts återställningshastighet överträffar andra högt rankade dataåterställningsappar. Framgångshastigheten för dataåterställning är så hög som 99,85 %. Det fungerar för att återställa förlorade, raderade eller formaterade filer. Dessutom visar den specifik information (filnamn, storlek, plats och skapandedatum) för att hjälpa användare att återställa de önskade filerna.

Hur iBeesoft Free Hjälper dataåterställning att återställa data?

Så, vilken typ av förlorad data kan återställas av iBeesoft Free Programvara för dataåterställning? Till att börja med kan den återställa filer som du raderat av misstag. Det spelar ingen roll hur de raderades eller förlorades; iBeesoft kan återställa alla datatyper. Ju tidigare du hämtar data, desto bättre är dina chanser att återställa data. Ju fler operationer du utför på disken, desto mindre chanser att få tillbaka data eftersom borttagen data kommer att skrivas över permanent.

Hur man använder iBeesoft Free Lösning för dataåterställning?

För att använda iBeesoft Free Dataåterställningsprogram, följ steg för steg instruktionerna nedan:

 1. Ladda ner och installera iBeesoft Free Dataåterställningsverktyg
 2. När du är klar, starta iBeesoft Free Dataåterställning.
 3. Du kommer nu att se ett enkelt gränssnitt för att välja hårddiskar.

Free Lösning för dataåterställning

Som standard är alla filtyper valda. Om du kör programvaran i det här läget kommer den att försöka återställa alla filer. Men om du vet vad du letar efter klickar du på Gå till inställningsalternativ > kontrollera de filtyper du vill köra skanningen.

Välj plats

 1. Bekräfta valet > välj platsen och klicka på “Skanna” för att söka efter förlorade eller raderade filer.
 2. Vänta tills skanningen är klar.
 3. Förhandsgranska skanningsresultat > välj platsen. Se till att du inte sparar data på samma enhet som du försöker återställa data.

Välj mapp

Obs: För att bekräfta om produkten fungerar eller inte, dra nytta av iBeesoft Free Programvara för dataåterställning. Du kan köra en sökning och installera programvaran för free och det kan återställa upp till 2GB filer för free. När du är säker på att återställa filer på mer än 2 GB, betala för att få tillgång till den fullständiga versionen av programvaran.

 1. Det är allt. Så här använder du free dataåterställningslösning från iBeesoft kan du återställa alla typer av data.

Så här använder du iBeesoft Fee Data Recovery-lösning; du kan återställa alla typer av raderade data från en lagringsenhet. Men om du är tveksam till verktyget kan du ställa frågor i kommentarsfältet nedan:

Gör iBeesoft Free Fungerar programvara för dataåterställning?

Ja säkert.

Det hjälper till att återställa raderade dokument, foton, videor, ljud eller andra från både interna och externa hårddiskar, och de flesta av de återställda filerna kan öppnas och visas framgångsrikt. Inget verktyg för dataåterställning garanterar dock en 100 % framgångsrik återställning, inte heller iBeesoft.

Är iBeesoft Data Recovery säker?

Ja, det är säkert att använda. Du kommer inte att hitta någon medföljande programvara eller reklam, förutom att du omdirigeras till dess produktsida varje gång du kör den. För att vara säker, ladda alltid ner installationsprogrammet från dess officiella webbplats.

Kan jag återställa formaterad, otillgänglig/RAW-diskdata?

Ja, iBeesoft Data Recovery erbjuder en komplett återställningslösning som hjälper till att återställa förlorad data från hårddiskar, otillgänglig/RAW-disk, virusinfektion, systemkrasch, volymförlust, felaktig användning eller andra orsaker.

Du kan också återställa raderade datafiler från bärbara media och interna hårddiskar. Dessutom kan du styra återställningsguiden enligt dina behov. Du kan pausa eller starta om skanningsprocessen med bara några få klick.

Hur går hårddiskdata bort?

Innan vi går vidare är det viktigt att förstå hur dataförlust sker. Detta kommer att hjälpa oss att förstå varför vissa data kan återställas medan andra går helt förlorade.

Korruption är den främsta orsaken till förlust av hårddiskdata. Korruption är en sammanfattande kategori, men den omfattar de flesta läs-/skrivfel. Till exempel är plötsligt strömavbrott, datorkrasch, filsystemfel och radering av data vanliga orsaker till dataförlust.

Lyckligtvis använder iBeesoft Free Data Recovery-lösning, du kan återställa sådana raderade data.

Slutlig dom

Så i slutändan kan vi säga att spendera tid och pengar på iBeesoft Free Programvara för dataåterställning är värt besväret. Även om verktyget är lite trögt, kanske du inte gillar det när du har bråttom. Det kan dock återställa fler filer än andra appar. Därför är det en go-to-lösning när man letar efter dataåterställning under 2 GB. Vi hoppas att du gillade artikeln och kommer att ge iBeesoft Data Recovery-lösningen ett försök.

Relaterade Artiklar

Back to top button