AT & T Galaxy Note 4 Lollipop Update: 5 saker att veta

Även om det såg ut som om AT & T Galaxy S5 Lollipop-uppdateringen skulle bli operatörens första Galaxy Android 5.0-uppgradering, går den ära faktiskt till sin Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering. Idag började AT&T Galaxy Note 4-uppdateringen att rulla ut och med det i åtanke vill vi ta en titt på vad användare behöver veta om AT & T: s första stora Galaxy Android 5.0 Lollipop-release.

I december började Samsung driva ut sin Galaxy S5 Lollipop-uppdatering. Under veckorna som följde drev flera amerikanska operatörer ut sina versioner av Galaxy S5 Lollipop-utgåvan. För flera veckor sedan bekräftade AT&T ankomsten av sin Galaxy S5 Lollipop-uppdatering och många trodde att den skulle vara först i raden, precis som den var på Verizon, Sprint och andra. Som det visar sig hade AT&T olika planer.

I en lite överraskning blir AT & T: s andra amerikanska operatör för att driva ut en Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering som går med i Sprint som de enda två operatörerna som har en tillgänglig. Uppdateringen kommer som en överraskning med tanke på att AT & T: s Galaxy S5 Lollipop-uppdatering fortfarande inte är släppt och med tanke på att transportören inte bekräftar en release eller några relevanta detaljer i uppbyggnaden fram till lanseringen.

Nexus6vsNotera4-4

Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen började skjuta ut i februari och sedan dess har den levererat nya funktioner, förbättringar och korrigeringar till Samsungs nuvarande flaggskepp. AT & T: s uppdatering är inte annorlunda och det kommer att ge stora förändringar till en enhet som släpptes precis i oktober före semestern.

Med AT&T Galaxy Note 4 Lollipop lanseras nu live vill vi ta en titt på de viktigaste sakerna vi tror AT & T Galaxy Note 4-användare behöver veta om Galaxy Note 4 Android 5.0 Lollipop-uppdateringen och dess släpp. Vårt mål är att få användare så beredda som möjligt för Galaxy Note 4: s första stora Android-uppdatering från Samsung och Google.

Förbered din Galaxy Note 4 nu

Om du inte redan har gjort det är det dags att förbereda dig själv och din AT&T Galaxy Note 4 för Lollipops ankomst. Vi har beskrivit ett antal steg att ta innan vi installerar Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen och vi har också förberett några Galaxy Note 4 Android 5.0-släppdatumtips som kommer att hjälpa dig med dagens release. Du behöver inte följa dem alla, men vi föreslår att du tittar på dem innan du flyttar. Det här är en stor uppdatering och du måste vara så beredd som möjligt.

AT & T Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering rullar ut nu

Om du har förberett dig och är redo att rulla, notera att AT & T: s Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering rullar ut just nu. AT & T har varit kända för att rulla ut sina uppdateringar i satser under en längre tid och vi har bara sett några få personer slå betala smuts idag så att vi kunde se en annan långsam utrullning. Långsam utrullning eller inte, det är värt att kontrollera enhetens inställningar för att se om uppdateringen är tillgänglig.

Nexus6vsNote4-1

Det finns några saker du bör veta om uppdateringen. För det första är det massivt, över 1 GB i storlek. Det är massivt för en Android-uppdatering. Du måste också använda Wi-Fi för att ladda ner programvaran. Installationstiden kommer att variera beroende på anslutningshastigheten så AT & T Galaxy Note 4-användare vill se till att enheten är ansluten till ett höghastighets Wi-Fi-nätverk. Annars kan det ta ett tag.

Galaxy Note 4 Lollipop-funktioner

Detta är en stor uppdatering för Samsung Galaxy Note 4. Android 5.0 Lollipop ger några massiva förändringar i Galaxy Note 4 inklusive materialdesign. De som inte känner till ändringarna vill ta en titt på vår jämförelse mellan Android 4.4 KitKat och Android 5.0 Lollipop. Det kommer att gå igenom några av de grunder som du bör känna till innan du installerar. Ditt operativsystem kommer att se mycket annorlunda ut med Android 5.0 ombord.

Android 5.0 vs Android 4.4 Walkthrough: Nyheter i Lollipop

Android 5.0 vs Android 4.4 – Låsskärm

Android 5.0 vs Android 4.4 - Låsskärm

Med Android 5.0 Lollipop har Google förbättrat låsskärmen något. Det finns nu en genväg till uppringaren genom att svepa från vänster till höger, och aviseringar är mer användbara och interaktiva. Visas direkt på låsskärmen, de kan svepas bort, glida nedåt för att expandera, eller dubbelklicka för att omedelbart låsa upp direkt i den appen eller meddelandet. Allt är enkelt och smidigt och vi har fortfarande albumskärmar i helskärm på låsskärmen medan vi spelar musik.

Snabbgenvägar och förbättrade meddelanden kommer att vara till nytta för alla användare.

AT & T Galaxy Note 4 Lollipop-versionen kommer också med några andra anmärkningsvärda funktioner. AT & T: s uppdatering ger Hitta min mobil, reaktiveringslås och några förbättringar som syftar till att stabilisera programvaran. AT & T: s ändringslogg för Galaxy Note 4 Lollipop-uppdatering beskriver inte dessa förbättringar i detalj så att användarna bara måste lita på att de gör sitt jobb.

Galaxy Note 4 Lollipop-problem

Innan du installerar AT&T Galaxy Note 4 Lollipop-uppdateringen direkt när den dyker upp, notera att det finns ett antal Android 5.0 Lollipop-problem som plågar ägare av Galaxy Note 4 på Sprint och andra varianter runt om i världen. Vi har sammanställt en lista över Galaxy Note 4-problem som vi tror att AT & T-användare måste vara medvetna om innan de installerar programvaran.

Nexus6vsNote4-5

Även om vi inte kan tvinga din hand, är det ofta bättre att vänta några dagar tills röken sätter sig innan du installerar en större Android-uppdatering. På det sättet kan du få en känsla för de första problemen som plågar programvaran och samla in feedback från andra användare. AT & T: s communityforum är ett bra ställe att börja men du vill förgrena dig när utrullningen skjuter framåt.

Bli bekant med fixar

Vi rekommenderar också att bekanta dig med korrigeringar för Galaxy Note 4 Lollipop-problem. På det sättet, om du stöter på några problem efter att ha fått uppdateringen ombord, kommer du att vara beredd att hantera dem.

Vi har spårat några av de vanligaste Galaxy Note 4 Lollipop-problemen och bifogat möjliga korrigeringar till dessa problem. Dessa korrigeringar fungerar inte garanterat men de är fortfarande värda att veta och i händelse av en nödsituation, värt att försöka.

Batterilivslängdsproblem är bland de vanligaste Galaxy Note 4 Android 5.0-problemen som påverkar enhetsägare, så som svar har vi också satt ihop en omfattande uppsättning fixar för Galaxy Note 4 Lollipop-batteriets livslängdsproblem. De av er som vill flytta till Android 5.0 skulle vara klokt att konsultera dessa korrigeringar både före och efter uppgraderingen.

Relaterade Artiklar

Back to top button