ASUS ZenFone 8-serie Indien lanseras skjuts upp

ASUS tillkännagav nyligen att den kommer att introducera ZenFone 8-smarttelefonen den 12 maj i ett globalt evenemang. Även specifikationerna för ZenFone 8 och ZenFone 8 Flip dök upp nyligen. Nu har ASUS India meddelat att företaget ville lansera ZenFone 8-serietelefonerna i Indien tillsammans med den globala lanseringen den 12 maj, men det kommer nu att skjuta upp lanseringen.

Anledningen till att skjuta upp lanseringen beror på ökningen av Covid-19-fall i landet. Flera stater i landet har låsts in, och endast det väsentliga finns i de flesta av dessa regioner. realme skulle lansera flera nya produkter vid sitt 4 maj-evenemang i Indien, men beslutade att skjuta upp på grund av pandemin.

För att påminna dig lanserade företaget inte ZenFone 7-serien i landet förra året. Vi borde veta detaljer om det nya lanseringsdatumet för ZenFone 8-serien från ASUS när situationen förbättras.

Dinesh Sharma, affärschef, kommersiell PC och smartphone, System Business Group, ASUS Indien i ett uttalande, sa:

Medan vi har varit väldigt glada att lansera vår nya smartphone samtidigt som global, är ASUS Indias högsta prioritet i dessa utmanande tider säkerheten för våra kunder, partners, anställda och alla andra intressenter i kampen mot viruset. Därför har vi medvetet beslutat att skjuta upp lanseringen tills det nuvarande scenariot förbättras.

Relaterade Artiklar

Back to top button