ASUS ROG Phone 5 på Geekbench med 18 GB RAM

0 Shares


ASUS ROG Phone 5 är planerad att släppas den 10 mars 2021 och kommer att vara företagets senaste spelenhet. Och nu har den precis setts på Geekbench som avslöjar sina ansenliga 18 GB RAM.

Enligt ROG Phone 5 var placerad på den populära benchmarking-plattformen, där dess enorma RAM-erbjudande avslöjades. Enheten förväntas för närvarande levereras över hela världen på flera marknader, med förbeställningar som redan börjar i Kina via JD.com. Även om listan på den kinesiska webbplatsen inte avslöjar några finare detaljer om nästa spelsmarttelefon.

Det är dock känt att ROG Phone 5 kommer att ha Qualcomms Snapdragon 888 SoC. Om man tittar på poängen får enheten 1 113 poäng på tester med en kärna och 3 468 poäng på tester med flera kärnor. Dessutom avslöjar den här listan också att den skulle rymma 18 GB RAM under huven och köra Android 11 OS ur lådan. Enligt tidigare rapporter kommer enheten att ha en 6,7-tums FHD+-skärm med minst 12 GB RAM och 128 GB internminne.

ASUS ROG Phone 5 mars - Release Event 10

Dessutom bör den också levereras i en 16 GB RAM-variant, tillsammans med 256 GB intern lagring. ASUS ROG Phone 5 kommer att drivas av ett stort 6 000 mAh batteri. Tyvärr måste vi vänta på ett officiellt meddelande från företaget för att få reda på det.

Vi kommer att följa enhetslanseringsevenemanget här i Brasilien.

0 Shares