Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ASUS Marshmallow Keyboard KW100 och Mouse MD100 lanseras i Indien

ASUS har lanserat Marshmallow Keyboard KW100 och Marshmallow Mouse MD100 i Indien.

Marshmallow tangentbord KW100

Marshmallow Keyboard KW100 från ASUS är ett kompakt trådlöst tangentbord med en enkel design. Den kan ansluta till tre enheter och fungerar med Windows-, ChromeOS-, macOS- och iOS-system. Dess anteckningsbokliknande saxtangenter och layout gör det svårt att byta från ett tangentbord på en bärbar dator.free.

Tangentbordet är hållbart och håller i upp till 10 miljoner klick. Den har en batteritid på upp till två år och har 12 snabbtangenter. De tysta omkopplarna minimerar buller med 90 %, vilket ger en tyst arbetsmiljö. Tangentbordet är bekvämt att skriva på tack vare dess kompakta storlek och justerbara stöd för att skriva i perfekt vinkel.

ASUS Marshmallow Keyboard KW100 Specifikationer:

Marshmallow Mouse MD100

ASUS Marshmallow Mouse MD100 funktioner, lätt och anpassningsbar design. Dess symmetriska form säkerställer komfort för både vänster- och högerhänta användare.

Den väger bara 56 g och är mindre än 3 cm lång och är mycket bärbar. Knapparna för tyst klick reducerar bruset till mindre än en viskning (<20 dB) och är testade för 10 miljoner klick.

Musen har justerbara DPI-inställningar och en batteritid som håller i upp till ett år. Den medföljande remmen gör den lätt att bära genom att haka fast musen med ett finger.

Musen kommer i olika färgalternativ med ett magnetiskt topplock för att matcha din stil. Den innehåller också ett antimikrobiellt skydd för att förhindra bakterietillväxt och smidigt glidande musfötter. Det fungerar med Windows, ChromeOS och macOS.

ASUS Marshmallow Mouse MD100 Specifikationer:

Pris och tillgänglighet

ASUS Marshmallow Keyboard KW100 är prissatt till Rs. 2899, och Marshmallow Mouse MD100 är prissatt till Rs. 1499.

Dessa produkter kan köpas online från ASUS e-shop, Amazon.in och Flipkart, såväl som offline från ASUS exklusiva butikerROG Stores, Croma, Vijay Sales och Reliance Digital.

I en kommentar till lanseringen sa Arnold Su, Vice President – ​​PC & Gaming Business, ASUS India:

Eftersom vi inser potentialen hos en PC att förstärkas av dess kringutrustning, är vi glada över att lansera det nya och förbättrade tangentbordet och musen i Marshmallow-serien. Dessa enheter har konstruerats med tonvikt på tyst drift för att minska distraktioner och därigenom öka användarens koncentration och produktivitet. Marshmallow-tangentbordet och -musen erbjuder en blandning av felfri prestanda och elegant design, som skapar en perfekt balans mellan praktiskt och stil.