Assassin’s Creed Infinity skulle vara Ubisofts GTA Online

0 Shares

En oändlig värld baserad på Assassin’s Creed

Assassins Creed valhalla

Ledtrådarna kommer, hur kunde det vara annorlunda, genom Jason Schreier, som har publicerat i Bloomberg en rad detaljer om nästa stora Ubisoft-projekt, som skulle få namnet Assassin’s Creed Infinity. Uppenbarligen skulle teamen från Montreal och Quebec vara involverade, och de skulle försöka tillhandahålla en speltjänst med liveevenemang på samma sätt som till exempel GTA Online eller Fortnite gör.

Tanken är att istället för att lansera ett spel som de sedan lägger till DLC:er, skulle de direkt fokusera på en ny onlineplattform där alla studior skulle kunna gå in för att skapa ett spel i ständig utveckling, och kunna leverera olika upplevelser under hela året till tiden upprätthålla essensen av spelet.

Projektet finns

Det intressanta är att det mer än att vara ett enkelt rykte om de många som kommer dagligen, det är information med stor vikt, eftersom Ubisoft själv har bekräftat att Assassin’s Creed Infinity finns (under utveckling), men som väntat har de föredragit att inte gå in på detaljer.

Schreiers artikel talar om en enhetlig struktur när det kommer till team, så vi kommer inte längre att ha Montreal-utvecklare fokuserade på ett spel (Valhalla) och Quebec-utvecklare på ett annat (Odyssey). Här tänker och arbetar alla samma sak.

När kommer det att meddelas?

Tyvärr står vi inför ett av dessa alltför förtida spår som inte inbjuder oss att tänka på en förestående lansering, eftersom det talas om att Assassin Creed Infinity inte kommer att anlända till 2024 , så beväpna dig med tålamod och fortsätt njuta av de nuvarande leveranserna, vilket inte är dåligt.

Är det spelet vi vill ha?

Assassin's Creed

Titlar som Fortnite eller GTA Online-förslaget har visat sig vara riktiga guldgruvor för sina utvecklare, men engagemanget det kräver från det tekniska teamet är enormt, och det påverkar ibland arbetsförhållandena för varje team.

Till allt detta måste vi också lägga till det ständiga engagemanget som spelaren genomgår för att kunna hålla sig uppdaterad med alla releaser och storyn som spelet föreslår, och i princip blir spel som absorberar allt free tid som vi har kvar för att spela tv-spel. Är det vad vi vill? Det är uppenbart att Ubisoft bara söker den ekonomiska fördelen för sitt arbete, men vissa användare kanske inte går med på att se detta faraoniska projekt starta ett nytt skede i Assassin’s Creed-sagan. Vad tror du?

0 Shares