Assassin’s Creed Infinity: Allt du behöver veta

Ubisoft har bekräftat att det arbetar med ett nytt projekt som heter Assassin’s Creed Infinity, vilket inte kommer att vara ett fristående spel utan början på en ny live-servicemodell.

Detta innebär att Assassin’s Creed i huvudsak blir en massiv onlineplattform som kontinuerligt kommer att uppdateras med nytt innehåll. Detta följer en framväxande trend i spelbranschen, där Fortnite och Apex Legends ser stora framgångar.

Medan Ubisoft inte gick in i detalj om innehållet i Assassin’s Creed Infinity, rapporterar Bloomberg att det “kommer att innehålla flera inställningar med utrymme att expandera till andra under månaderna och åren efter sin debut.”

Detta är en drastisk förändring av att fokusera på en specifik historisk miljö per spel, där både Ubisoft Montreal och Ubisoft Quebec arbetar tillsammans för att genomföra detta stora projekt.

För mer information om Assassin’s Creed Infinity, fortsätt läsa och håll den här sidan bokmärkt för framtida uppdateringar.

Bloomberg hävdar att Assassin’s Creed Infinity är “fortfarande år kvar från frisläppande” så förvänta dig inte att den kommer att lanseras när som helst snart.

Ubisoft har också kallat det ett “tidigt utvecklat projekt”, så det vore inte så förvånande att se en ny fristående Assassin’s Creed-spellansering före denna live-serviceplattform.

Med Assassin’s Creed som en live-tjänst är det för närvarande oklart om det kommer att kopiera liknande som Destiny 2 och Fortnite genom att erbjuda huvudspelet gratis samtidigt som det uppmuntrar spelare att betala för ytterligare innehåll som expansionspaket, skinn och vapen etc.

Med Assassin’s Creed Unity så tidigt i utvecklingen förväntar vi oss inga ytterligare detaljer om detta när som helst snart.

Det här projektet är fortfarande mycket i sin linda, så vi vet inte mycket om det ännu.

Bloomberg har avslöjat massor av detaljer för projektet. Naturligtvis, med spelet så tidigt i utvecklingen, är det möjligt att saker kommer att förändras, men det är ändå en fascinerande läsning.

Assassin’s Creed Unity kommer enligt uppgift att vara ett live-tjänste-spel som kommer att utvecklas över tiden, med många historiska inställningar som potentiellt kan läggas till plattformen efter lanseringen.

Mycket lite information har lämnats utöver det, så det finns ingen ledtråd om vilka länder och tidsramar Assassin’s Creed Infinity kan utforska.

Håll den här sidan bokmärkt om du vill ha fler uppdateringar om Assassin’s Creed Infinity i framtiden.

Jag kommer inte att ljuga, jag är ganska skeptisk till att Assassin’s Creed antar en live-servicemodell. Det har visat sig vara framgångsrikt för online-multiplayer-spel som Fortnite och Destiny 2 och MMO-titlar som World of Warcraft, men för ett spel för en spelare? Det är förmodligen okartat territorium. Men jag är väldigt nyfiken på det här projektet och kan inte vänta med att se mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button