Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Aspire X-Navigator: Ett högklassigt spelchassi

IntroduktionSnabb titt
Aspire X-Navigator De goda
+ Frontpanel USB/FireWire
+ Fyra 5-1/4″ enhetsfack
+ Nio löstagbara 3-1/2″ enhetsfack (2 exponerade)
+ Ingår 500W aluminium strömförsörjning
+ Fem LED-fodralfläktar
Det dåliga
– Inget ljud på frontpanelen
– Högljudda fans
– Ljusa LED-lampor

Aspire International är ett företag vars mål är att tillfredsställa sina kunder genom att ta deras feedback och förvandla den till en framgångsrik produkt, som kommer att tas emot av fler och fler datoranvändare. På sin hemsida deklarerar Aspire att de släpper sina nya och innovativa produkter på kvartalsbasis för att hänga med i den föränderliga branschen.

Sedan 1999 har Aspire varit engagerade i att tillhandahålla kvalitetsprodukter till kunder, allt från kringutrustning som möss, tangentbord och ljudutrustning, till våra älskade fodral, som innehåller våra dyra, avancerade komponenter. Under årens lopp har fallen förändrats för att anpassa sig till användarnas önskemål och behov. Vi minns falldesigner från 10+ år sedan där det huvudsakliga materialet som användes var stål. Tunt skuren utan hänsyn till vassa kanter, vi levde med dessa tunga, dåligt designade chassin i flera år. Introduktionen av aluminium till PC-fodralindustrin förändrade våra förväntningar på vad ett chassi ska vara, hur det ska fungera och vilka funktioner det ska ha.

Idag fick vi en chans att titta på en av de mest innovativa designerna i fodralbranschen. Tillverkad av helt aluminium med utrymme för expanderbarhet och mycket mer, höjde X-Navigator från Aspire vår standard i PC-fodral. Vi har utfört våra vanliga termiska och ljudriktmärken mot X-Navigator samt tagit en titt på dess viktigaste egenskaper. Läs vidare för att se vad som gör detta fodral till en så bra produkt.

Mer information finns på X-Navigator på Aspires hemsida.