ARK: Survival Evolved Session hittades inte – ARK laddar inte servern eller kan inte hitta servrarna

0 Shares

NÀr vi spelar och har mÄnga dagar med olika evenemang och upplevelser som vi delar i ARK: Survival Evolved med fler vÀnner online, ett problem vi kÀnner som sessionen hittades inteoch vi vet inte vad vi ska göra.

Det bör noteras att detta problem Àr ganska vanligt och det kan finnas flera orsaker till detta, men problemet har ÄtgÀrdats oförmÄga att spela. Om du vill lösa det hÀr problemet och inte vet hur du gör, rekommenderar vi att du fortsÀtter lÀsa.

Vad betyder meddelandet om sessioner som inte finns i ARK: Survival Evolved?

Du kan spela det hÀr spelet och allt gÄr utmÀrkt med ARK: Survival Evolved-grafik, FPS, ljudinstÀllningar, bakgrundsmusik och fantastisk grafik, och plötsligt, utan förvarning, dyker den upp. fönster med reklamnÀr du letar efter en server.

Man kan sÀga att detta Àr ytterligare en nivÄ av problem dÀr nÄgot mÄste Àndras för att ÄtgÀrda detta fel och kunna börja spela igen. Och det Àr bara det att det inte ens tillÄter det: annonsen som beskrivs ovan tillÄter dig inte att ansluta till servrarinte heller dessa förekommer.

Det vill sÀga, nÀr ett fönster som sÀger att inga sessioner hittades verkligen betyder att du inte kan komma Ät servrarna eftersom dessa De Àr inte tillgÀngliga. Sedan börjar vi undra vilken lösning vi ska ge det.

Vi kan komma in fÄ en idé FPS-fel, dÀr servern eller servrarna utesluter oss för det, men det mest korrekta Àr att vi har fel och problemet Àr verkligen annorlunda. Och vi kommer att förklara kort vad eller vad som orsakade ditt missöde i ARK: Survival Evolved.

Vilka problem kan detta problem orsaka i ARK: Survival Evolved?

Som vanligt, för de som inte har en stabil och bra internetuppkoppling kan detta problem orsakas av Ineffektivitet av Mbpsdet Àr hastigheten pÄ vÄrt internet. Men nej, det Àr inte anledningen till att ARK: Survival Evolved inte finns pÄ servrar.

Det största problemet som orsakas av att man inte kan hitta servrar Àr datorn. Det finns mÄnga anvÀndare som anklagar datorresurser för att förklara ett givet problem och ibland hÀnder det att lösningen Àr det köpa en dator med bÀttre interna förhÄllanden som lÄter dig optimera ARK: Survival Evolved.

NÀr det hÀr problemet hemsöker din PC Àr problemet att du inte kommer att kunna gÄ in i spelen, det Àr inte möjligt och det du behöver göra Àr att bara fixa det; oförmÄgan att komma in Àr sann och Àven om du fortsÀtter att ÄterstÀlla serverfönstret kommer du inte att kunna gÄ in i spelet eftersom Inga serveradresser.

Du kanske redan vet allt och det stör dig att de pÄminner dig, men det bÀsta vi kan erbjuda dig just nu Àr nÄgra rekommendationer som kan hjÀlpa dig att lösa den hÀr sessionen, inte hittat problem.

Hur fixar jag det hÀr sessionen som inte hittats i ARK: Survival Evolved och fortsÀtter spela?

Det sÀkraste pÄ Internet Àr att du kommer att hitta massor av mÀnniskor med problemet, samt massor av andra som försöker lösa problemet pÄ olika sÀtt, och de flesta vet inte vad hÄller de pÄ med.

För att du inte ska slösa bort din tid introducerar vi hÀr idéerna som vÀgleds av rÄdgivarna för detta anslutningsproblem: de flesta kommer att berÀtta detta för dig avinstallera spelet och installera om det senare, och genom arbete och magins konst, kommer det att lösas. Men nej, allt Àr inte alltid sÄ enkelt.

Eftersom du vill fortsÀtta att skörda resurser som mineraler (obsidian och metall) samt odla eller tÀmja dinosaurier och, med engagemang, köpa Wyvern-mjölk för konsumtion, kan du försök med lycka lösning se hur det gÄr.

Detta Àr dock ganska besvÀrligt nÀr din internetanslutning Àr svag, sÄ Ä andra sidan mÄste du försöka: tryck pÄ PC-knappen pÄ din dator, gÄ till instÀllningar och sedan minne; hÀr Àr det dags att komma till sparad data och slutligen radera sparad data frÄn den lokala profilenoch problemet löst.

0 Shares