Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Årets bästa smartklockor 2023: från Samsung till Xiaomi

Detta är anledningen till att jag har gjort ett urval av de smarta klockor som jag ser som de mest intressanta på grund av deras egenskaper, funktioner, pris och andra aspekter som jag anser vara intressanta att ta hänsyn till i var och en av dem och när köpa en ny smartklocka.

Det har varit svårt för mig att ta beslutet pga alla är riktigt bra och jag skulle till och med kunna lägga till några fler till den här listan. Vill du veta vilka klockor jag har valt ut bland årets bästa 2022?

Samsung Galaxy Watch5 Pro: De bästa funktionerna

galaxy_watch5pro

Denna smartklocka har ett pris som inte är tillgängligt för alla plånböcker, men det är väl värt det. Den har allt, från ett bra batteri till Wear OS med alla dess möjligheter. Den har en 1,4-tums AMOLED-skärm och ett 590 mAh batteri med snabbladdning. Den har en integrerat GPS-chip, WiFi, Bluetooth 5.2, NFC och till och med valfri LTE.

Jag gillar verkligen Samsungs Bioactive för att hålla reda på min puls och andra sensorer som gör att jag bättre kan övervaka min hälsa. Att den har en elektrokardiogram är ett extra som jag älskar, men det mäter även sömn, blodsyre, kroppstemperatur och fler nivåer.

Huawei Watch 3 Pro: Mycket elegant och funktionell

Denna klocka har ett mycket elegant utseende med sin kropp i titan och safirurtavla. Den ger inte av denna anledning upp sina stora fördelar, såsom mätning av hjärtfrekvens, blodsyremättnad och andra hälsovärden.

Om du gillar sport kommer du att älska att den har mer än 100 träningslägen och är 5ATM och IP68 vattentät. Den har en skärm på 1,43 tum och sticker ut för sin långvarigt batteri.

En av de saker jag gillar mest är att du kan svara på samtal direkt från klockan, om du vill kan du avvisa dem eller skicka personliga snabba svar.

Amazfit GTR 4: Bra GPS och bra batteri

Amazfit GTR 4 stora smartklocka

Detta är en klocka till ett mycket bra pris med tanke på dess egenskaper, med möjlighet att ta emot samtal från mobilen, med mycket motståndskraftig och exakt GPS-spårning, 150 sportlägen och mycket mer.

Den kan känna igen styrketräningsövningar automatiskt. Dessutom har den ett fantastiskt batteri som håller upp till 14 dagar med ett nytt batterisparläge för att hålla den igång längre.

Den har en 1,43 tum HD AMOLED-skärm med mer än 200 sfärer att välja mellan och exakt sjukvårdsteknik tack vare den nya BioTracker 4.0 PPG biometrisk sensor.

Xiaomi Watch S1 Active: Mycket lätt och komplett

Jag gillar den här klockan eftersom den har en mycket lätt kropp och dess rem är mycket färgglad, plus att du kan anpassa designen som du vill.

Den har en 1,43-tums högupplöst AMOLED-skärm som jag kan från enkelt övervaka allt, sömn, stress, blodsyre, puls och mycket mer i större detalj. Den som styr pulsen i realtid är väldigt bra, den är också perfekt för bättre kontroll av menstruationscykeln.

Dess dubbelfrekvens-GPS är mycket exakt. I effektivt läge kan det hålla upp till 24 dagar, i standard upp till 12 och lite mindre än två dagar om du har GPS:en igång.

Apple Watch Series 8: Beständig och av hög kvalitet

Apple Watch Series 8

Att ha en Apple smartwatch är synonymt med kvalitet och garantier, varför detta är ett bra alternativ eftersom det har ett stort antal möjligheter och kommer med WatchOS 9 som standard. Med det kan jag mäta mitt blods syre noggrant den har en temperatursensor, den varnar mig om min puls är för låg eller hög, och den har avancerade säkerhetsfunktioner som kan rädda ditt liv.

Jag kan hålla koll på min dagliga hälsa och när jag vandrar eller idrottar, med en förbättrad träningsapp, omdesignad kompass och mycket mer. Den är resistent mot stötar, damm och vatten upp till 50 meter.