Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Är RouteNote verkligen free?

ReverbNation free distribution låter dig få dina låtar till Spotify och andra streamingtjänster utan kostnad för dig. Låter för bra för att vara sant…

Är ReverbNation faktiskt free? Ja! ReverbNation är helt free för alla artister som vill distribuera sin musik på alla onlineplattformar.

Artister behåller 85 % av alla intäkter när de väljer ReverbNation för free musikdistribution. Låt oss se över vad du får med ReverbNation free distribution och se om det är rätt passform för att släppa din musik.

För det första gör du rätt i att vara försiktig. När allt kommer omkring har du lagt ditt hjärta och själ i att skapa dina låtar och vill släppa din musik med en tjänst du kan lita på.

På ReverbNation erbjuder vi free digital musikdistribution till alla stora streamingtjänster och butiker runt om i världen, samt intäktsgenerering av din musik på sociala medieplattformar. Du får obegränsade uppladdningar utan några komplicerade kontrakt att underteckna och behåller total kontroll över din musik.

Alla som jobbar på ReverbNation brinner djupt för musik och är ofta själva musiker. Sedan 2007 har företaget engagerat sig i att hjälpa oberoende artister att få sin musik hörd.

Vi har samarbetat med över 90 % av den digitala musikmarknaden, som spänner över världen från sådana som JioSaavn i Indien till Sydkoreas Bugs!. Dina låtar kommer att höras av ivriga öron över hela världen, i områden som andra distributörer kanske inte täcker.

När en artist distribuerar musik för free med ReverbNation behåller de 85 % av royalties från streams och nedladdningar. Vet du att du kommer att se många pjäser? Du bör kolla in vår Premium-distributionstjänst, som kostar en årlig betalning plus en liten förskottsavgift och låter dig behålla 100 % av dina intäkter.

Med ReverbNation Free:

  • Behåll alla rättigheter till dina låtar
  • Få tillgång till vårt hänvisningssystem och tjäna mer
  • Fullständig transparens utan dolda avgifter
  • Bli bra free marknadsföringsverktyg med vår partner PUSH.fm
  • Skydda din musik på YouTube-videor
  • Få dedikerad kundhjälp och support