Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Är Kroll-övervakning legitim, säker eller en bluff? Den omfattande guiden

Kroll Monitoring är en tjänst som övervakar efter indikatorer på potentiellt bedrägeri eller identitetsstöld.

Den tillhandahålls av Kroll, ett företagsutrednings- och riskkonsultföretag.

Kroll Monitoring meddelar berörda individer via e-post om all aktivitet som är relaterad till deras personliga information, såsom ändringar av deras kreditupplysningar, personnummer eller finansiella konton.

Kroll tillhandahåller också restaurering av identitetsstölder och konsulttjänster för att hjälpa individer att återhämta sig från bedrägerier och identitetsstölder.

Så många som söker på internet är Kroll-övervakning legitim eller säker eller en bluff?

I den här guiden kommer vi att diskutera Är Kroll-övervakningstjänster lagliga eller säkra eller en bluff.

Hur fungerar Kroll-övervakning?

Kroll Monitoring är en tjänst som tillhandahåller identitetsövervakningstjänster för att upptäcka fler typer av identitetsstölder än kreditövervakning enbart, vilket ger praktisk hjälp för att bekämpa identitetsstöld och bedrägeri.

Krolls unika kombination av identitetsövervakningstjänster kan upptäcka fler typer av identitetsstölder än kreditövervakning enbart, vilket ger praktisk hjälp att bekämpa identitetsstöld och bedrägeri.

Kroll erbjuder kredit- och identitetsövervakningstjänster som kommer att meddela kunden om en viss aktivitet rapporteras, inklusive förfrågningar, nya handelslinjer, nedsättande meddelanden, offentliga register och adressändringar, eller om personlig information finns på den mörka webben—de oftast förknippas med en misstänkt aktivitet som kan tyda på förekomst av identitetsstöld.

Den primära funktionen för Kroll Monitoring är att övervaka och upptäcka alla misstänkta aktiviteter relaterade till din identitet.

Detta innebär att du spårar din personliga information, såsom personnummer, kreditkortsuppgifter och e-postadresser, för att säkerställa att de inte missbrukas eller avslöjas.

Kroll Monitoring erbjuder flera funktioner som skiljer den från andra bedrägerihanteringslösningar, inklusive möjligheten att upptäcka komplexa bedrägerisystem och utredningar, tillgång till globala brottsbekämpande resurser och realtidsrapportering.

Några av funktionerna i Kroll Monitoring inkluderar:

1. Flerlagers identitetsskydd

Krollövervakning erbjuder en robust uppsättning identitetsövervakningstjänster som går utöver enbart kreditövervakning.

Företaget använder en unik kombination av verktyg för att upptäcka ett brett utbud av identitetsstölder, och erbjuder praktiska lösningar för att bekämpa både identitetsstöld och bedrägeri.

2. Realtidsvarningar

En av de framstående egenskaperna hos Kroll Monitoring är dess realtidsövervakning Förmågor.

Tjänsten skannar kontinuerligt olika datakällor för att identifiera potentiella hot när de inträffar.

Berörda individer meddelas omedelbart via e-post, så att de kan vidta omedelbara åtgärder.

3. Dark Web Surveillance

I dagens digitala tidsålder är den mörka webben en grogrund för illegal verksamhet, inklusive handel med personlig information.

Kroll Monitoring’s mörk webbövervakning funktionen skannar dessa dolda hörn av internet för att säkerställa att din data inte säljs eller handlas olagligt.

4. Finansiella säkerhetsåtgärder

Kroll Monitoring erbjuder också övervakning av övertagande av finansiella kontonsom håller ett öga på dina finansiella konton för eventuell obehörig åtkomst eller ändringar.

Denna funktion är avgörande för att upprätthålla integriteten hos dina finansiella tillgångar.

Är Kroll-övervakning legitim, säker eller en bluff?

Kroll Monitoring är en legitim och säker kreditövervakningstjänst, inte en bluff.

Dubbelkolla dock för att säkerställa att all kommunikation kommer från Kroll och inte en bedragare som utger sig som Kroll.

Det är en stor aktör i företagssäkerhetsvärlden (inte bara identitet, inte bara cyber … allt-saker-säkerhet).

Kroll Monitoring har varit i drift sedan början av 1970-talet och har en bevisad erfarenhet av att leverera tjänster av hög kvalitet

Kroll Monitoring har också vidtagit proaktiva åtgärder för att stödja sina användare, som att erbjuda 12 månaders kostnadsfria tjänster efter ett dataintrång i PBI-tjänster.

Företaget övervakar kreditupplysningar från stora kreditupplysningsföretag och erbjuder finansiell försäkring till kunder som drabbas av identitetsstöld, vilket ger dem en viss ekonomisk kompensation.

Kundrecensioner stöder också kvaliteten på deras tjänster. Men som med alla företag är det viktigt att verifiera all kommunikation som påstår sig vara från Kroll för att undvika potentiella bedrägerier.

Därför kan du använda Kroll Monitorings tjänster med förtroende samtidigt som du utövar due diligence.

Enligt SimilarWeb är det totala besöket på dess webbplats mer än 1 lakh och dess domän registrerades i januari 2023. Så du kan vara säker på att Kroll Monitoring är en säker och legitim tjänst. Det är dock ganska dyrt och du kan behöva betala $320 eller mer för att ta deras prenumeration.