Är du en skapare som anvĂ€nder NVIDIA -GPU: er, Ă€ndra den hĂ€r instĂ€llningen just nu

0 Shares

Adobe slÀppte precis en ny uppdatering till Premiere Pro, Audition, After Effects och nÄgra andra appar (lÀs gÀrna hela Àndringsloggen och kolla in nÄgra videor om de nya funktionerna frÄn varje hÀr). Att kolla in nÄgra av förbÀttringarna för mig sjÀlv, det Àr en snygg, om Àn liten, uppdatering. Adobe verkar vara pÄ gÄng nyligen med att försöka förbÀttra sin Creative Cloud -svit för massor av proffs som anvÀnder den för arbete. Jag Àr definitivt intresserad av funktioner som gör mitt arbetsflöde snabbare, enklare, etc. som jag Àr sÀker pÄ att alla andra som jobbar ganska mycket pÄ Adobes programvara skulle vara.

Men du vet vad jag egentligen vill ha mer Ă€n nya funktioner? FÖR PREMIERE ATT VARA STABILARE OCH STOPPA KRASSA NÄR JAG MITT MITT I EN VIDEO BEHÖVER JAG GÅ UT ASAP OCH MÅSTE LADDA NER FILERNA, SKAPA OM PROXY MEDIA, STÄNG DATORN ENDAST, FÖR ATT LÄGGA TILL ETT FREAKIN -TITLE CARD.

Ah, förlÄt. Som jag sa Àr stabilitet min viktigaste oro just nu.

Nu, för att vara rÀttvis, nÀmner Adobe att den hÀr uppdateringen lÀgger till nÄgra prestandaförbÀttringar sÄ det kanske Àr helt stabilt nu och jag kommer att anvÀnda det ikvÀll och inte ha nÄgra problem igen, men jag antar att det inte Àr det ganska fallet. Oavsett Àr jag glad att se att Adobe skapar nya funktioner och Ätminstone börjar fokusera pÄ deras vÀlkÀnda problem.

Jag gÄr dock lite undan eftersom det finns ett annat företag som jag Àr lika besviken pÄ nÀr det gÀller att hjÀlpa de program jag Àr beroende av för min försörjning inte kraschar hela tiden: NVIDIA.

NVIDIA, den mest populÀra tillverkaren av GPU: er som driver den kreativa vÀrlden, slÀpper drivrutiner hela tiden. Ny Adobe -uppdatering, ny NVIDIA -drivrutin (och nya problem i allmÀnhet), nytt videospel, ny NVIDIA -drivrutin, ny GPU tillkÀnnagiven, ny NVIDIA -drivrutin för min Àldre av nÄgon anledning etc.

Har du en Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K? Vill du ha Blackmagic RAW? SÄ hÀr uppdaterar du.

Tja, tack och lov, NVIDIA slÀppte precis en ny funktion angÄende de ovannÀmnda förarna i slutet av förra mÄnaden som jag fÄr veta kommer att hjÀlpa oss som anvÀnder Adobe -produkterna (och andra kreativa verktyg för den delen). Det finns nu tvÄ olika vÀgar för drivrutinsuppdateringar: en för Game Ready Drivers och den nya för Creator Ready Drivers.

Tanken bakom dessa nya skapardrivrutiner Àr att de kommer att vara mycket mindre frekventa Àn spelets och optimerade för Adobe-produkter, AutoDesk, Unreal Engine och RED CINEPRO-X.

Enligt NVIDIA: s webbplats ”
 utför de uttömmande tester för flera appar för varje typ av kreativt arbetsflöde och utvĂ€rderar förarkvaliteten pĂ„ samma sĂ€tt som skaparna arbetar dagligen. Att klippa 4K-video i Adobe Premiere Pro CC och sedan flytta det till After Effects CC för efterproduktion och sedan tillbaka till Premiere för att Ă„terge-ett exempel pĂ„ en videoredigerares dagliga arbetsflöde-testas noggrant för att sĂ€kerstĂ€lla bĂ€sta möjliga upplevelse. ”

Herregud, de lyssnar Àntligen.

Hur man fÄr skapardrivrutinerna istÀllet för speldrivrutinerna

För att fÄ dessa nya Creator Drivers mÄste du anvÀnda en av följande NVIDIA GPU: er:

  • Turing-baserade GeForce RTX, GTX och TITAN GPU: er
  • Volta-baserade TITAN V
  • Pascal-baserade GeForce GTX- och TITAN-GPU: er och alla moderna Quadro-GPU: er

NÀr du har bekrÀftat att du har en av dem:

  1. Öppna NVIDIA GeForce Experience pĂ„ din dator (ladda ner hĂ€r om du inte har det).Öppna NVIDIA Geforce Experience
  2. Klicka pÄ Drivers högst upp nÀr du har loggat in.Klicka pÄ Drivers
  3. LÀngst upp till höger under Sök efter uppdateringar klickar du pÄ de tre punkterna och vÀljer Creator Ready Driver.VÀlj Creator Ready Drivers
  4. Klicka pÄ Sök efter uppdateringar och se om det finns en ny uppdatering för dig.Klicka pÄ Sök efter uppdateringar

Och dÀr kommer du, frÄn och med nu fÄr du bara de skaparoptimerade drivrutinerna.

Förhoppningsvis Àr bÄda dessa uppdateringar och bÄda företagens nya fokus pÄ att göra livet enklare för skaparna ett tecken pÄ vad som komma skall. Och förhoppningsvis Àr det som kommer att jag kan göra mitt jobb utan att förbanna datorn.

Vad tycker ni om allt detta? Jag har uppdaterat till det senaste för bÄda och meddelar dig hur det gÄr, men har nÄgon redan uppdaterat och mÀrkt bÀttre prestanda?

Om du tyckte om detta kan du övervÀga att dela det

0 Shares