Är det vĂ€rt att köpa en Samsung Galaxy Grand Prime? – Egenskaper, pris, fördelar och nackdelar

0 Shares

Även om det Ă€r sant att nĂ€r vi analyserar katalogen över Samsungs mobila enheter finner vi att det finns mĂ„nga intressanta enheter, kan vi inte förneka att det finns mĂ„nga enheter lika attraktiva som Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge, Ă€ven om de tillhör andra kategorier. Och att det vĂ€cker sĂ„ mĂ„nga frĂ„gor som Är det vĂ€rt att köpa en Samsung Galaxy Grand Prime?

I det hÀr specifika fallet vill vi inte sluta övervÀga allt som har med Samsung Galaxy Grand Prime att göra, en annan av terminalerna som vi kommer att analysera sÄ mycket om Dina styrkor, sÄvÀl som eventuella svagheter.

Det första vi behöver nÀmna om Samsung Galaxy Grand Prime Àr att den gör det 5 tums skÀrmförutom garantin att vara en terminal frÄn ett vÀlrenommerat koreanskt företag i allt vad det innebÀr.

För övrigt Àr det ocksÄ sant att du mÄste tÀnka pÄ vissa element som svaga punkter. Sedan en detaljerad analys av Samsung Galaxy Grand Prime att denna terminal förtjÀnar att kÀnna till dess detaljer.

Om du vill veta mer Om detta fantastiska band kan du besöka Samsungs officiella hemsida och ta reda pÄ allt du kan göra med Samsung Galaxy Grand Prime

Fördelar och nackdelar med Samsung Galaxy Grand Prime

Fördelar med Galaxy Grand Prime

NÄvÀl, nu kör vi med de stora Fördelar med Samsung Galaxy Grand Prime Primemed början i det hÀr fallet med det faktum att det Àr en enhet som Àr helt kompatibel med 4G LTE-nÀtverk, vilket gör att vi kan komma Ät höghastighetsinternet var vi Àn Àr.

Även Samsung Galaxy Grand Prime den har tvĂ„ riktigt bra kameror Vad Ă€r dess marknadspris som till och med har utvecklats för att prestera bĂ€ttre i svagt ljus, den huvudsakliga 8MP och 5MP sekundĂ€r för selfies.

Annat Àn det mÄste vi sÀga att RAM-minnet pÄ Samsung Galaxy Grand Prime Àr 1 GB, sÄ vi kan se till att kommer att gÄ smidigtmen de traditionella laggarna och andra problem som enheter med mindre RAM har.

Samtidigt, Samsung Galaxy Grand Prime gör att du kan öka kapaciteten pÄ din minne via ett microSD-kort, vilket i alla fall gör att vi kan njuta av upp till 64 GB minne.

Kraften hos Samsung Galaxy Grand Prime Àr inte heller lÄngt efter med tanke pÄ att den har processor med fyra kÀrnor med en klockfrekvens pÄ 1,2 GHz, vilket kommer att fÄ allt att gÄ mycket snabbare, Àven nÀr man anvÀnder spel och applikationer, utan att sakta ner vissa konkurrenter.

Nackdelarna med Galaxy Grand Prime

Och du undrar förmodligen över nackdelarna med Samsung Galaxy Grand Prime, med tanke pÄ att den bara har 8 GB Kapacitet intern lagring, som inte Àr sÀrskilt stor, Àven om vi redan har förklarat att detta alltid gÄr att lösa med ett microSD-kort.

En av nackdelarna med denna utrustning Àr dess minne, med vilket du kan lagra en stor mÀngd information och musik, men om du behöver frigöra minnesutrymme kan det enkelt göras.

DÄ kommer Samsung Galaxy Grand Prime frÄn fabriken med Android 4.4 KitKat operativsystem, nÀr Android 7.0 Nougat för tillfÀllet Àr tillgÀngligt. Det Àr dock möjligt att uppdatera Samsung Galaxy Grand Prime med ytterligare en eller tvÄ versioner av Android.

Utöver ovanstÄende verkar det som om vi analyserar en annan svaghet hos Samsung Galaxy Grand Prime, vi hittar dess batteri, eller snarare dess ultimata autonomi. Vad som hÀnder Àr att Samsung Galaxy Grand Prime den har ett 2600 mAh batteri de Àr inte dÄliga.

Samtidigt har vi dock att göra med problemet Àr att deras autonomi det Àr inte sÄ mycket som vi skulle kunna tro. Hur som helst sÄ pratar vi om anvÀndare som anvÀnder utrustningen mycket under dagen.

Ibland pÄ grund av slarv oftast lÄs vÄr Samsung smartphone frÄn Google och vi kan inte avblockera det, men det finns enkla och praktiska sÀtt att göra det utan problem.

Vi rekommenderar ocksÄ att du kan rota din enhet för att njuta av den maximala kapaciteten och kraften som bara din Samsung Galaxy Grand Prime kan erbjuda.

0 Shares