Är det sĂ€kert att lĂ„na utan en kreditupplysning? – Fördelar och nackdelar

0 Shares

Att ansöka om lĂ„n Ă€r en process som behöver planeras dĂ„ det innebĂ€r ett Ă„tagande som kan förĂ€ndra din privatekonomi. DĂ€rför, om du vill ta ett privatlĂ„n utan kontoret kommer du sĂ€kert att frĂ„ga dig sjĂ€lv Är det sĂ€kert att lĂ„na utan en kreditbyrĂ„? – Fördelar och nackdelar. Vi erbjuder svaret i den hĂ€r artikeln.

Är det sĂ€kert att lĂ„na utan en kreditbyrĂ„? – Fördelar och nackdelar

Vissa mÀnniskor föredrar lÄn utan kreditbyrÄ eftersom de Àr skuldsatta och finansiella institutioner inte vill ge dem denna tjÀnst. Men om du inte finns med pÄ KreditbyrÄns lista och vill ha ett lÄn Àr det viktigt att övervÀga flera aspekter innan du genomför detta förfarande.

Sedan förklarar vi vad KreditbyrÄn bestÄr av, dess egenskaper och anvÀndbarhet samt all information du bör kÀnna till innan du ansöker om ett lÄn utan att anvÀnda din kredithistorik.

Vad Àr en kreditbyrÄ?

KreditbyrÄn Àr KreditinformationssamhÀllet som lagrar information om kundkredithistorik frÄn en bank eller finansiell institution via databasen.

KreditbyrÄns attribut

KreditupplysningsbyrĂ„n har en standardkvalifikationskod som strĂ€cker sig frĂ„n 0 till 9. Kvalifikation “0” betyder att skattebetalaren Ă€r för ung för att kvalificera sig, kod “1” betyder betalning i tid, “2” betyder försening frĂ„n 2 till 29 dagar och en rating pĂ„ “9” avser en försening pĂ„ mer Ă€n ett Ă„r eller “bedrĂ€geri”.

Vad Àr nyttan med kreditbyrÄn?

KreditbyrÄn fungerar som ett konsultverktyg för finansiella eller kommersiella enheter som begÀr det. Dessutom Àr det en referens för att kontrollera om de lÄnesökande har betalat sina tidigare skulder i tid eller inte.

Ansök om lÄn utan kreditbyrÄ

Men vad ska man göra för att ansöka om ett lÄn utan kontoret? I sÄ fall mÄste du ha bra omhÀndertagandespeciellt om du anvÀnder ett företag som inte Àr registrerat (spöke) eller av tvivelaktigt ursprung.

BÀst att verifiera de tillgÀngliga plattformarnas popularitet pÄ internet och rÀntorna de stödjer sÄ att du kan komma Ät ditt lÄn utan besvÀr.

Krav som de flesta onlineplattformar stÀller vid beviljande av lÄn

Bland de krav som de flesta onlineplattformar stÀller nÀr de beviljar lÄn Àr: Àr 18 Är eller Àldre, Ha mexikanskt medborgarskap, eget bankkonto, e-postadress, mobiltelefon, giltigt ID, adressbevis och Facebook-konto.

Fördelar med att ta lÄn utan en kreditbyrÄ

En av fördelarna med att ansöka om lÄn utan en kreditbyrÄ Àr att plattformar kan ge och ge service snabbt flexibla betalningsvillkor. Dessutom kontrollerar dessa webbplatser inte kredithistorik, vilket Àr fördelaktigt för skattebetalare som fortfarande har skulder.

Å andra sidan kan sökande fĂ„ tillgĂ„ng till onlineplattformar var som helst med internetĂ„tkomst och tenderar att ge lĂ„n med högre vĂ€rde Ă€n finansiella institutioner. Det Ă€r dock viktigt att ta reda pĂ„ om de snabba nĂ€tlĂ„nen Ă€r pĂ„litliga. Av denna anledning Ă€r det vĂ€rt att analysera företagsklausulerna och lĂ„ngivarnas integritet.

Nackdelar med att ansöka om lÄn utan en kreditbyrÄ

Bland nackdelarna med att lÄna utan kreditbyrÄ det tillkommer avgifter för förseningar och förseningar som ökar kraftigt nÀr du inte kan betala i tid.

En annan nackdel Àr att Àven om det finns mÄnga företag som stÄr under tillsyn av tillsynsorgan, Àr detta ocksÄ sant det finns mÄnga misstÀnkta institutioner De anklagas för att ha lurat sökande.

0 Shares