Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Är det dåligt att ha många vänner på Facebook? Tänk om du har många vänner?

Facebook är det viktigaste sociala nätverket i världen där du har ett konto 2 av 7 människor som bor på denna planet, därför ett mycket enkelt sätt att nå dem, det vore normalt för dig att undra om någon går in på ditt konto utan tillåtelse.

Har du någonsin hört rykten om att det är dåligt att ha många vänner på Facebook? Tja, vad som händer är att äldre människor är särskilt rädda för att vi har det ett stort antal vänner på Facebookoch just av denna anledning rekommenderar de att du är försiktig när vi börjar lägga till personer i vår profil.

Det är viktigt att hålla sig uppdaterad om detta globaliserade sociala nätverk, som idag mer och mer betyder större betydelse i allas liv, utan tvekan har blivit det enda sociala nätverket verkligen relevant för vuxna

Ett annat alternativ skulle vara att direkt blockera alla vänner en efter en, även om det inte skulle vara normalt, även om många gör det i “lättnad”, förutom denna övertygelse, kommer vi att analysera om det är riktigt dåligt att ha många vänner på facebookär det verkligen bara en urban myt.

Vad sägs om obekanta vänner på Facebook?

Det är normalt att när du spenderar så mycket tid på Facebook börjar du spela tv-spel från deras spelbutik, eller att du går in i appar som FaceApp och ser hur känd du ser ut, om än bra. du brukar gå in för att se memes Jag dömer dig verkligen inte, de är intressanta

Det första vi måste säga i detta sammanhang, och att detta inte bara gäller för sociala nätverk, är att överdrifter vanligtvis är dåliga, så du bör försöka vara försiktig som möjligt. så länge du är intresserad av att vara isolerad farorna med sociala medier.

Har många vänner inne Facebook i sig är inte farligtmen ju fler vänner vi har desto mindre selektiva är vi mot dem och det är möjligt att det finns några som bara vill lura oss.

Av denna anledning kan vi säga att när du har vänner du inte känner på ditt Facebook-konto, börja vidta alla typer av försiktighetsåtgärder samt lära dig om de fruktansvärda fall som vanligtvis börjar på sociala nätverk.

Risk att ha många vänner på Facebook

Detta händer vanligtvis för många användare som har många vänner försökte vara populäraDe försöker bara få många likes eller många vänner, så att säga, och tittar sedan mindre noga på vem de har lagt till på sitt konto.

Men oroa dig inte, Facebook har gemenskapsstandarder för att garantera din säkerhet, ju längre tid det här sociala nätverket går, blir det ett socialt nätverk med stor inverkan som når mer och mer många fler människor runt om i världen,

Därför till och med Mark Zuckemberg, ägare av detta sociala nätverk, Han har försökt lansera en gratisversion av Facebook ett tag nu och lovar att nå planetens sista hörn med gratis internet för Facebook, så även om det inte är illa att ha många vänner, är det inte tillrådligt att lägga till någon i vårt nätverk .

Detta orsakade enorma kontroverser runt om i världen eftersom att göra en tjänst som Facebook gratis över hela världen utan tvekan representerar ett mycket ambitiöst projekt som bara en miljonär som han kunde monopolisera, marknaden var mycket upphetsad när han tillkännagav denna nyhet

Varje dag spelar en viktigare roll i allas liv och jag tycker att vi borde börja ta sociala medier mycket mer seriöst, både m.t.t. cybersäkerhet för vår information även om sällskaplighet och hur många jobb finns på dessa sociala medier eftersom det är här din reklamkampanj kan få störst effekt

Ännu mer än på tv eller konventionella medier har Facebook blivit en makt, vilket är anledningen till att vi anförtror den vår säkerhet, vårt råd i detta avseende är att bara ha din egen nätverk till personer du känner Bland vilka vi kan nämna till exempel vänner, familj, kollegor eller åtminstone deras vänner.

Om du bara har folk du känner lagt till i din Facebook-profil i verkliga livet eller som du har specifika referenser omdå är chansen att någon av dem försöker lura dig mycket mindre.

Å andra sidan, om det är en främling så är tyvärr chansen stor att vi kommer att stöta på några typ av fälla det gör oss ont. Har du många eller flera vänner på Facebook?