Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Är datautvinning programvara avsedd för dig?

Vad kommer du att tänka på när du hör extraktion av data? Vad är programvara för extraktion av data? Många av oss tror att datautvinning handlar om att skrapa värdefull information om ett visst företag och sätta ihop det i kalkylblad för framtida referens. Tja, till viss del är det sant. Men dataextraktion är mer än så.

Programvara för datautvinning kan förvandla ditt företag för gott. Med den här programvaran behöver du inte oroa dig för att spendera för mycket tid på manuell datainmatning; programvaran kommer att göra allt åt dig, problemfritt! Verktyg för datautvinning har funnits under en tid nu och företag börjar förstå hur dessa verktyg är väsentliga för deras företag.

Så, vad är datautvinning?

Programvara för extrahering av data: Vad är datautvinning?

Datautvinning är en process för att skrapa genom online-resurser med hjälp av vissa verktyg för att skaffa viktig information som du behöver. Processen innefattar att använda datautvinningsprogramvara för att samla in data från ostrukturerade och halvstrukturerade källor som:

 • PDF-filer
 • Textfiler
 • PDF-formulär
 • Bilder
 • E-postmeddelanden
 • Bilder
 • Streckkoder

Många företag samlar in information främst för att analysera den, migrera den till sitt datalager eller för att bearbeta den ytterligare. En programvara för datautvinning gör att du kan hämta onlinedata och leta efter olika mönster för att integrera dessa data i ditt arbetsflöde. Ett bra verktyg hjälper dig att organisera data i en värdefull och användbar resurs som kommer att förbättra ditt företag när det gäller marknadsundersökningar och produktivitet.

Varför är datautvinning så viktigt?

Betydelsen av en programvara för datautvinning för ett företag

Många företag använder verktyg för datautvinning för datahantering. Programvaran låter dig bryta in i datasilor, sammanställa data från olika källor, konvertera data till önskat format och sedan ladda den till en angiven måldestination.

Programvara för extraktion av data är viktigt för alla företag. Här är varför.

Visste du att företagsdata växer med cirka 40% per år? Det är rätt. Enligt KissMetrics är dock 20% av dessa uppgifter smutsiga. Idag förlitar sig de flesta företag enbart på sina anställda att hantera data manuellt. I många tillfällen kan detta leda till fel, inklusive:

 • Dubbletter
 • Ofullständiga poster
 • Information saknas
 • Grammatik och stavfel

Programvara för datautvinning säkerställer noggrannhet och sparar pengar, tid och resurser jämfört med manuell utvinning.

 • Förbättrad analys och beslutsfattande

Enligt Forrester analyseras högst 0,5% av världens data och används sedan. Med verktyg för datautvinning kan du samla in data som är dolda i strukturerade och ostrukturerade källor för analys och användning.

 • Ökad tillgänglighet för data

Ökad tillgänglighet av data kan öka ditt företags nettoinkomst avsevärt. Verktyg för datautvinning hjälper dig att få utmärkt synlighet för inkommande data, vilket förenklar ytterligare databehandling.

 • Ökar ditt företags SEO

Att ha rätt SEO-strategi kan påverka ditt företag när det gäller försäljning. Korrekt extraktionsverktyg kommer att titta på grafik, bilder och nyckelord som dina konkurrenter använder för att se till att du alltid är ett steg före dem och rankar högre.

Ju mer information du har om vad din tävling gör, desto bättre kan du dra en vinnande strategi när det gäller innehållsskapande. ett riktigt bra verktyg för datautvinning för SEO finns på oxylabs.io eftersom det är byggt speciellt för att skrapa sökmotorer. Gå och se vad det handlar om.

Att samla in relevant och kvalitetsdata kommer alltid att minska dina marknadsutgifter genom att se till att det finns en pålitlig leadgenerering. Att ha rätt leads garanterar att du spenderar mindre pengar och tid på att marknadsföra dina tjänster och produkter.

 • Konsekvent uppdatering av produktutbud

Att hålla koll på förändringar av e-handelsprodukter kan vara överväldigande, särskilt om kunderna har olika alternativ att välja mellan. Det kan också vara pinsamt att visa föråldrade / slutprodukter för en potentiell kund utan att veta om det. Stor datautvinning programvara kommer att dra all nödvändig information och eliminera eventuella fördröjningsproblem. Verktygen kan också övervaka dina konkurrenters prisändringar och uppdatera din katalog därefter.

 • Finansiell marknadsundersökning / Konkurrensforskning / Kundundersökning

Genomförande av finansmarknadsundersökningar med ett fantastiskt extraktionsverktyg hjälper dig att spåra dina tillgångars resultat och göra informerade investeringar. Med hjälp av en programvara för datautvinning för att läsa din konkurrents sinne hjälper det dig att hålla dig före och planera för framtiden.

Affärsframgång handlar om att rikta in sig på rätt kundgrupp. Programvara för datautvinning kan samla in information från din kunds online-närvaro och sociala medier. Programvaran samlar in information från LinkedIn-profiler, sociala mediekanaler, personliga bloggar och affärssidor för att hjälpa dig att forma din marknadsföring.

Ett utmärkt verktyg för datautvinning hjälper dig att hålla koll på vad dina kunder säger om ditt varumärke. Programvaran kommer att skrapa alla nödvändiga online-omnämnanden. Om du driver en franchise eller ett företag med flera platser kan du använda den här programvaran för att spåra hur ditt team interagerar med kunderna. Med det perfekta verktyget kommer du alltid att vara uppdaterad när det gäller trender i din bransch.

Anställda är en stor tillgång för alla organisationer. De påverkar direkt ett företags produktivitet. En datautvinningsprogramvara kommer att frigöra dina anställda från datainsamlingsuppgifter och låta dem fokusera på viktigare kärnaktiviteter.

Avslutar

Datautvinning ger dig kontroll över ditt företag och den välbehövliga sinnesro utan att behöva anställa några extra händer för att hantera dina data. Oavsett om du vill hålla dig före dina konkurrenter, öka datanoggrannheten eller förbättra din produktivitet, kommer programvaran för datautvinning alltid att finnas för att lösa alla dina problem.