Är daglig rörelse bra? Vad måste du titta på? vet vad man ska hitta

Om du surfar på internet har du redan stött på en sida som heter Dailymotion, och du har märkt att det finns många intressanta videor där. Men vad handlar den här sidan om? Är han verkligen bra och en potentiell konkurrent till Youtube? Låt oss se nedan.

Är daglig rörelse bra?

möta daglig rörelse

Dailymotion är väldigt lik Youtube, trots allt är det en gratis videovärdsida. Liksom konkurrenten låter webbplatsen dig ladda upp och se videor i Full HD. Den har även appar för Android, iOS och Windows, det finns inget behov av att skapa konton för att använda sidan. Men om du vill kan du länka ditt konto till Facebook och ladda upp dina videor.

En av Dailymotions skillnader är möjligheten att synkronisera videor på mobil och surfplatta även i offlineläge. Men det fungerar bara inom själva applikationen. Svarar på frågan Dailymotion är mycket bra och mycket likt Youtube.

Den har inte lika mycket mångfald och innehåll som konkurrenten, men du kan hitta mycket saker där. För att ladda ner appen välj ditt operativsystem och ladda ner det (Android / iOS). Så låt oss prata om webbplatsens innehåll.

Vad har du att se på Dailymotion?

känner till sajten

Sajten kanske inte är lika varierad som konkurrenterna, men den har många saker. Den är indelad i flera kategorier som involverar djur, bilar, utbildning, spel och nyheter. Dessa kategorier skiljer sig också från andra sajter, eftersom du enkelt kan hitta det du vill titta på.

Att komma ihåg att mängden videor är mycket mindre, ett exempel är att i en enkel sökning visas 48 tusen videor, medan du på Youtube hittar mer än dubbelt så mycket. Det är sant att det fortfarande kan finnas mycket video, vilket betyder att det beror på vad du vill se.

har en annan upplevelse

Dess spelare är inte så olik Youtube, du hittar information och nödvändiga element på sidan utan svårigheter. Gränssnittet är rent och diskret, även på hemsidan som i appen.

Då kommer du inte ha några svårigheter att använda och konfigurera den åt dig. Apparna möjliggör enkel synkronisering med Chromecast, att kunna titta på dina videor på vilken skärm du vill. Definitivt många funktioner.

Slutsats

Vi fick veta och gräva mer om Dailymotion-information, så det beror på vad du vill använda. Om du vill prova olika saker, använd det nu. Kände du redan till Dailymotion? Använder du det normalt? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button