Applikation för att kontrollera graviditet från iPhone: Pregnancy +

0 Shares

Graviditet + är ingen medicinsk app

Det bör noteras att detta inte är en medicinsk applikation som kan diagnostisera problem under en graviditet. Det är helt enkelt en applikation som hjälper dig att hantera all data som kan registreras under graviditeten, till exempel storleken på fostret eller alla möten som har gjorts. Till detta läggs också bra information från alla stater som ges under denna period på 9 månader.

Ta reda på allt du behöver för ditt framtida barn

Denna applikation fungerar som en dagbok över hela graviditeten som du lider av under de nio månaderna. Du kommer att kunna spela in all relevant data samt informera dig själv om allt som händer i din kropp. När du gör den initiala konfigurationen måste du ange olika uppgifter som din ålder, fostrets kön samt möjligheten att beräkna förlossningsdatum baserat på din senaste menstruation.

Embarazo+

Med alla dessa data kommer den att erbjuda dig den nödvändiga informationen om fostret beroende på vilken vecka du befinner dig i. Till detta läggs också en rad tips som du måste ta hänsyn till för hela denna process, både du och din partner. I avsnittet “veckovis” kan du se längden i centimeter och vikten i gram för själva fostret. Dessutom åtföljs den också av olika bilder som har tagits på ett allmänt sätt från olika foster. För att få den bästa likheten med ditt eget foster kan du ladda ner uppsättningen bilder beroende på vilken hudfärg den kan ha. På så sätt kommer du att kunna visualisera hur det kommer att växa tillsammans med en bred text som förklarar vad som utvecklas, såsom hjärnan, huvudet eller ögonens födelse.

Men modell och riktiga ultraljud har också ett utrymme i denna applikation. De finns i avsnittet “bilder” och kan lätt konsulteras under veckorna. Ultraljud och även skanningar är tydligt synliga. På så sätt kommer du att veta exakt tillväxtstadiet och till och med jämföra det med det ultraljud som du själv har kunnat utföra. Till detta läggs även en storlekssektion så att du på ett jämförande sätt kan veta hur stor din framtida bebis är. Till exempel, vid 7 veckor rapporterar ansökan att fostret är lika stort som en gummibjörn, även om du också kan välja jämförelsen med frukt eller djur.

Embarazo+

Slutligen, så att du tar hänsyn till allt du ska göra, ingår en kalender. I detta kommer du att kunna visualisera de tidsramar inom vilka du måste göra det första ultraljudet, antikroppstestet eller folsyraintaget. På så sätt behöver du inte missa absolut något av de viktigaste händelserna som du måste ta hänsyn till.

Kontroll av dina medicinska möten och fysiska data

Förutom att ha information om din framtida bebis måste du också ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt genom denna applikation. Detta är i avsnittet “I” som du hittar längst ner. I detta kommer du att kunna registrera din vikt under hela graviditeten för att ha en uttömmande kontroll som du kan lära de läkare som kommer att övervaka dig för att vara tydlig med alla steg du måste fortsätta ta. Du kan också lägga till fotografier av din mage allt eftersom månaderna går, för att kunna jämföra den med en modellbild av hur den växer och den position som fostret kommer att ha.

Till allt detta läggs ett möteshanteringssystem så att du i ansökan har skrivit ner allt du ska göra i din graviditetsövervakning. Du kan välja dag för mötet, såväl som den professionella du ska gå till, såsom gynekologen, sonografen eller dietisten bland många andra. När du är klar med konsultationen kommer du att kunna skriva ner blodtrycket eller de pulsationer som ditt foster har för att själv utföra uppföljningen.

Embarazo+

Slutligen finns en lista över uppgifter som ska beaktas för att ha allt planerat. Du kan till exempel välja vilken vecka din bebis föds för att kunna förbereda alla detaljer. Ange här om du vill bevara navelsträngen, om du vill ha någon typ av bedövningsmedel under förlossningen eller ta smärtstillande medel. Allt detta kommer att försätta dig i alla scenarier som kan uppstå så att du är fullt förberedd eftersom det i sanningens ögonblick kan vara svårt att fatta ett beslut.

Spark- och sammandragningsräknare

När fostret växer kommer sparkarna att börja uppstå. Detta rör sig och detta får dig att känna dem inom dig. Ibland kan det hända att man rör sig mycket under lång tid eller bara är ganska lugn. Hur som helst, i applikationen kommer du att kunna räkna alla sparkar när det börjar inträffa för att visualisera tidsramen som kommer att pågå.

Detsamma kan även tillämpas på sammandragningar som uppstår när det är dags att föda. Det är viktigt att behöva räkna alla sammandragningar som uppstår eftersom det är väldigt viktigt att kunna avgöra när förlossningen ska ske och medicinsk hjälp bör sökas. Men för att inte behöva räkna minuterna som går mellan sammandragning och sammandragning kommer du att ha denna räknare för att kunna ha all information tydligt.

Embarazo+

Kost och träning, en grundläggande del av graviditeten

I slutändan är den här applikationen ett fantastiskt arkiv med information som har skapats av en stor gemenskap. Kroppsdyrkan ska alltid vara viktigt under graviditeten och det är därför kost och träning är livsviktigt. Det är därför du här hittar alla övningar som du kan sluta göra beroende på vilken vecka du är i samt vilken mat du bör äta och vilken du inte bör. Något som till exempel redan är ganska vanligt är att ceffein och alkohol är totalt avskräckta och här kan du hitta alla dessa tips.

0 Shares