Apples VR-glasögon kommer att stödja 8K- och LIDAR-sensorer

0 Shares

De senaste månaderna har rykten om Apple VR- och AR-headseten som är under utveckling invaderat marken. Den senaste rapporten som rapporterats av säger att headsetet kommer att kosta runt $3 000 (~R $ 16,112) och kommer att innehålla 8K-presentationer, en innovativ processor och flera sensorer och kameror.

Rapporten indikerade också en representation av headsetets utseende. Headsetet kommer att ha ett externt texturerat nät som kommer att minska dess totala vikt, och detta bekräftas av en Bloomberg-rapport för en månad sedan. Headsetet ser också ut som att dess tiaror förstärks av armbanden som finns på Apple Watch.

Dess Apple Silicon-processor kommer tydligen att vara mer imponerande än M1-chippet och kommer att hantera 8K-presentationer i headsetet. Det kommer i alla fall inte att arbeta kontinuerligt på 8K-målet, istället kommer det att använda en strategi som heter “Stimulated Delivery” där headsetet successivt kommer att skala målet beroende på var kunden fokuserar på skärmen

Eftersom headsetet även kommer att ha AR-verktyg kommer det att ha ett gäng kameror för att följa handens utveckling och LIDAR-sensorer för att planera vädret. Om chansen att förbättringsinteraktionen förblir på målet kan vi förvänta oss att headsetet kommer att levereras någon gång under 2022, varefter Apple planerar att leverera ett lättare AR-headset som kommer att vara robustare.

0 Shares