Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Apple Watch Series 7-band har läckt ut, vilket bekräftar att fodralet har ökat

Bilder av påstådda Apple Watch Series 7-band har dykt upp online, allt utom bekräftar den ryktade ökningen av 1 mm fodral. Men kommer dessa nya band att fungera på äldre klockmodeller?


HÖJDPUNKTER:

  • Nya storlekar är tryckta på undersidan av läckta band
  • Läckan bekräftar en ökning med 1 mm höljestorlek för Series 7
  • Dessa nya Series 7-band borde passa äldre Apple Watch-modeller

Apple Watch Series 7-band

Läckta band bekräftar att storleken på Apple Watch Series 7 ökar

Kinesiska källor säger att Apple Watch Series 7 kan komma i större storlekar på 41 mm och 45 mm, och nu verkar nya bilder på vad som verkar vara Apples outgivna band för den kommande bärbara enheten bekräfta att företaget kommer att välkomna helt nya storlekar till sortimentet.

Hur man automatiskt ändrar Apple Watch-tavlor baserat på tid eller plats

Delade på sociala medier verkar fotografierna föreställa Apples outgivna band för den kommande Apple Watch Series 7, med de ryktade nya storlekarna tydligt synliga på understorleken.

Med de påstådda 41 mm och 45 mm storlekarna för Apple Watch Series 7 representerar en 1 mm ökning jämfört med 40 mm och 44 mm storlekarna för den nuvarande Apple Watch Series 6, uppstår frågan om de nya 41 mm och 45 mm banden passar Series 6 och äldre modeller.

Kommer de gamla banden att fungera med Apple Watch Series 7?

Med ett ord, ja.

Det beror på att Apple Watch-bandstorlekar faktiskt hänvisar till storleken på klockans display, eller dess fodral, inte din handled. Du måste med andra ord använda ett band som motsvarar storleken på din Apple Watch-fodral, enligt ett supportdokument på Apples webbplats.

Prenumerera på iDB på YouTube

Precis som band för 38 mm och 40 mm fodral är kompatibla med varandra, och band för 42 mm och 44 mm fodral är kompatibla med varandra, bör de ryktade nya 41 mm och 45 mm bandstorlekarna fungera med de nya Apple Watch Series 7-skärmstorlekarna.

På samma sätt kommer de gamla remmarna nästan säkert att vara kompatibla med de nya serie 7 fodralstorlekarna.

Apple Watch-storleksalternativen har inte förändrats nämnvärt under de senaste åren. Under flera år erbjöds till exempel Apples smartwatch i storlekarna 38 mm eller 42 mm. Med Apple Watch Series 4, som välkomnade en större skärmstorlek, introducerade företaget 41 mm och 44 mm fodralstorlekar. Så vi har sett större förändringar tidigare, men detta år är förmodligen anmärkningsvärt såtillvida att det kommer att komma tillsammans med en mer betydande omformning av fall.

När släpps Apple Watch Series 7?

Så när kan du lägga vantarna på nästa Apple Watch?

Om historien är något att gå efter, kommer Apple att sända en virtuell produktpresentation någon gång i september för att visa upp en rad nya enheter, inklusive iPhone 13-familjen, och nästa Apple Watch förväntas definitivt vara bland dem.