Apple Watch-laddare: de mest rekommenderade

Vad gör den här klockans laddare speciell

Innan du börjar med de produkter som vi vill rekommendera dig att använda med din Apple Watch och som hjälper dig att behålla batteriets livslängd längre i ett optimalt tillstånd, vill vi prata med dig om en av särdragen med laddningen kabel. Om du har märkt så är adaptern som laddar Apple Watch inte platt utan har en yta införd inåt där du kan hitta magneterna som gör att när du tar med Apple Watch till laddaren både fäster perfekt och säkerställer att enheten laddas ordentligt. Det är roligt eftersom det verkligen är en trådlös laddning, men inte som vi är vana vid att se i andra Apple-enheter som iPhone eller AirPods själva.

Apple Watch laddare

Individuella laddare kompatibla med Apple Watch

Apple USB-A magnetisk laddningskabel

Cargador Apple Watch Apple USB-A

Vi börjar den här sammanställningen av laddningstillbehör för Apple Watch med den officiella kabeln från Apple själv. Det bästa alternativet är alltid det som tillhandahålls av tillverkaren själv, eftersom han är den som känner sin enhet bäst och vet perfekt vad som är bäst för honom och vilken som måste vara den perfekta produkten för den.

I det här fallet erbjuder vi dig versionen som slutar på USB typ A, den stora standard som har följt oss de senaste åren, eftersom det är vanligt att du har en mängd nätadaptrar hemma som du kan ansluta den här kabeln till. Men om inte, i det här inlägget kommer vi också att erbjuda dig olika alternativ.

Apple USB-C magnetisk laddningskabel

Cargador Apple Watch Apple USB-C

Vi fortsätter att prata om officiella alternativ för själva Cupertino-företaget. Om vi ​​tidigare presenterade det officiella alternativet som slutade med USB typ A, erbjuder vi dig nu exakt samma kabel, den officiella från Apple, men genom att ändra dess avslutning, det vill säga vi ersätter USB typ A med USB typ C.

Som vi nämnde har USB-A verkligen varit den laddningsstandard som följt oss de senaste åren, dock håller detta på att förändras, och alla tillverkare utvecklas mot USB typ C, inklusive Apple själv. Det är därför, i de senaste produkterna från företaget, strömadaptrarna inte längre har en USB-A-ingång, utan har istället en USB-C-ingång, vilket är fallet, som vi har nämnt, hos de allra flesta tillverkare.

Trådlös laddare för Apple Watch från XUAMZ

Cargador Apple Watch XUAMZ

En av nackdelarna med att skaffa det officiella Apple-alternativet är dess pris, som vanligtvis är mycket högre än andra alternativ som du kan hitta på marknaden. Därför, om du inte är villig att betala det belopp som Cupertino-företaget begär för sina laddare, ger vi dig det här alternativet från XUAMZ-företaget till ett mycket lägre pris.

Rent estetiskt är det väldigt likt det officiella Apple-alternativet, och självklart är det en certifierad kabel för att ladda Apple Watch, oavsett vilken modell du har. Med denna kabel tillsammans med en strömadapter kan du perfekt ladda din Apple Watch utan problem.

AICase laddare för Apple Watch

Cargador Apple Watch AICase

Med denna laddare för Apple Watch från företaget AICase lägger vi till ytterligare ett alternativ till de ekonomiska alternativen som du kan hitta på marknaden om du inte vill välja det officiella Apple-alternativet. Skillnaden med denna laddningskabel är utan tvekan priset, eftersom det är relativt lägre än Cupertino-företaget.

Denna kabel har en längd på 1 meter, så den är idealisk att använda på ditt nattduksbord eller på ditt skrivbord. Naturligtvis, om du inte vill ansluta den här kabeln till en dator för att ladda din Apple Watch, måste du köpa en separat strömadapter för att ansluta den här kabeln.

Laddadaptrar som fungerar till Apple Watch

Apple 5W USB-strömadapter

Adaptor de corriente Apple

Om kabeln är viktig när du laddar Apple Watch, är samma eller viktigare nätadaptern som används med den. I det här fallet presenterar vi det officiella alternativet som Cupertino-företaget självt tillhandahåller, den typiska nätadaptern som de allra flesta användare av Apple-produkter har hemma.

Den har en effekt på 5W, ett väldigt viktigt avsnitt och som du alltid måste ta hänsyn till när det kommer till att skaffa en nätadapter för att ladda Apple-klockan. Naturligtvis kan du använda den här adaptern för att ladda valfri modell av Apple Watch.

Anker USB-C strömadapter

Adaptador de corriente Anker

Vi har redan berättat för dig vikten av att USB-C-standarden tar, så vi ville också ge dig ett alternativt nätadapteralternativ för att komplettera din kabel med USB-C-avslutning och kunna använda den för att ladda din Apple Watch . I det här fallet Anker, det är en mycket populär tillverkare av denna typ av tillbehör, det ger ett riktigt fantastiskt alternativ både för sin funktionalitet och sin storlek.

Denna nätadapter kan ge upp till 20W ström, så du kan även använda den för att ladda andra enheter som kräver mer laddningskraft än Apple Watch. Det är dock helt giltigt att ladda Apple Watch. Att ha en liten storlek är dessutom perfekt för att kunna transportera den utan att ta mycket plats i din ryggsäck eller resväska.

AUKEY USB-C laddare

Adaptador de corriente Aukey

Under det här inlägget har vi vid flera tillfällen nämnt förändringen som de allra flesta företag gör, från USB typ A till USB typ C. Tja, om du inte vill oroa dig för det, och du också vill ha möjlighet att kunna ladda mer av en enhet med samma nätadapter, detta alternativ från AUKEY är verkligen fantastiskt.

Med denna nätadapter kommer du att ha två ingångar, en med USB-A och den andra med USB-C, så att du kan använda den som passar dig bäst vid alla tillfällen och dessutom sparar den säkert utrymme i din ryggsäck och därmed kunna förenkla laddningen av minst två av dina enheter som iPhone och Apple Watch.

Roliga laddningsställ

Spigen S350 för Apple Watch

Soporte Apple Watch Spigen

Spigen är ett av de företag som tar mest hand om Apples produkter tack vare de fantastiska tillbehör som den gör åt dem. I det här fallet talar vi om ett litet stöd där du kan placera Apple Watch-laddaren och senare, själva klockan så att den sitter fast på denna yta.

Dessa typer av tillbehör är perfekta att ha på ditt nattduksbord eller skrivbord och etablerar därmed en fast plats där du kan ladda enheten och inte ha kabeln lös, vilket kan bli irriterande vid arbete och till och med göra att den försämras av onödiga stötar.

Elago W3 fäste

Soporte Apple Watch Elago

För alla älskare av Cupertino-företaget har detta märkesställ från Elago en speciell charm. Återigen är det ett tillbehör som gör att du, efter att du har satt i laddningskabeln, kan placera din Apple Watch på den och sedan sätta in Apple Watch för att ladda den på ett riktigt bekvämt och säkert sätt.

Det speciella med detta stöd, som är uppenbart, är dess design, eftersom Elago har velat att du, varje gång du sätter in din Apple Watch i den, kommer ihåg den mytomspunna designen av en av de mest symboliska Mac-datorerna. Något som för älskare av detta företag kommer att göra skillnaden när de väljer mellan den enorma katalogen av stöd som finns på marknaden.

Baser för att ladda klockan och något annat

SATECHI 3-i-1 trådlös laddare

Base de carga Satechi

För alla användare som, förutom Apple Watch, även har en iPhone och AirPods i sitt ekosystem, är ett av de bästa alternativen för att förenkla laddningen av dessa enheter att använda en laddningsbas där de kan ladda alla i en organiserat sätt. undviker tusentals kablar på skrivbordet eller nattduksbordet.

I det här fallet har Satechi, som är ett företag som gör produkter av utsökt kvalitet, denna laddningsbas där du kan placera både din iPhone, din Apple Watch och AirPods som har en trådlös laddningsbox. Den har också en mycket noggrann design som är perfekt i samklang med Apples produkter.

AUKEY laddningsbas

Base de carga Aukey

Precis som med Satechi-laddningsbasen har denna från AUKEY alla samma funktioner. I den kan du ladda din iPhone, i det här fallet vertikalt, dina AirPods och naturligtvis din Apple Watch. Men för att ladda Apple Watch på denna laddningsbas måste du använda dess laddningskabel, som kommer att vara perfekt instoppad i själva laddningsbasen.

Priset för denna AUKEY-laddningsbas är ganska billigt och materialen är verkligen fantastiska. Uppenbarligen är det inte en premium laddningsbas, men utan tvekan är de högkvalitativa och robusta material, så att du kan ladda dina enheter med fullständig sinnesfrid och säkerhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button