Apple Watch 7 har äntligen ett officiellt utgivningsdatum

Apple gav oss vår första officiella titt på Apple Watch 7 under evenemanget den 14 september, tillsammans med iPad 9, iPad Mini 6 och de efterlängtade iPhone 13.

Men till skillnad från de andra enheterna vägrade företaget att ge ett exakt utgivningsdatum för nästa Apple Watch, vilket ger oss en vag “senare i höst” vid evenemanget.

Nu har Apple meddelat mer information om Apple Watch 7-inklusive allt det viktiga släppdatumet och när du kan förbeställa det bärbara.

Du kommer att kunna förbeställa Apple Watch 7 från denna fredag ​​8 oktober klockan 05.00 PDT (cirka 13.00 i Storbritannien) och klockan kommer att finnas i butiker från Fredagen den 15 oktober.

Detta inkluderar Apple -butiker i Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Indien, Japan, Mexiko, Ryssland, Sydkorea, UAE, Storbritannien, USA och mer än 50 andra länder och regioner.

Apple bekräftade också den brittiska prissättningen på Apple Watch 7, som börjar på £ 369 – £ 10 mindre än sin föregångare, Apple Watch 6.

De största uppdateringarna den här gången inkluderar större 41 mm och 45 mm storlekar, smalare 1,7 mm ramar och en 20% större skärm. Displayen är också 70 procent ljusare än Apple Watch 6 i läget Always-On.

Apple Watch 7 har samma rektangulära design som föregångaren, men med mjukare kanter och förbättrad hållbarhet. Klockan är inte bara vattentät upp till 50 m, den är också nu dammbeständig upp till IP6X och har en kristallbeläggning på skärmen för att bättre skydda den från sprickbildning.

Den större skärmen ger också plats för ett nytt QWERTY -tangentbord som kan skrivas in genom att knacka eller svepa med QuickPath, och det går snabbare att ladda (även om batteritiden i sig är oförändrad efter 18 timmar).

Apple Watch 7 innehåller många av samma hälso- och fitnessverktyg som tidigare Apple -klockor, inklusive en elektrisk hjärtsensor och EKG -app, sömnspårning och blodsyre -spårning.

Det finns också ett antal nya funktioner som introduceras med WatchOS 8, inklusive den nya Mindfulness -appen, nya meddelandefunktioner och uppdateringar av foton och Apple Wallet.

Relaterade Artiklar

Back to top button