Apple TV på tv med Android TV: nu tillgänglig

0 Shares

Apple TV kommer till Android

Det här är de fantastiska nyheterna som många användare väntade på, Apple har nu ett större antal tv-apparater som är kompatibla med Apple TV, eftersom, från och med idag, all den moderna tv som har Android Oreo operativsystem eller högre , har från och med nu Apple TV-appen redo att laddas ner till din TV. Fram till nu var denna applikation endast tillgänglig för de användare som hade en Sony Bravia-tv eller en Chromecast med Google TV, så utan tvekan är det ett fantastiskt drag både för användare som lägger till ytterligare ett alternativ till sin katalog, som för Apple eftersom det innebär möjligheten att nå en större publik.

Apple TV och android tv

Med premiärer för den viktigaste Apple TV +-serien precis runt hörnet, utan tvekan, från Cupertino borde de fira, eftersom denna rörelse innebär att många fler användare kommer att få mycket mer överkomlig tillgång till innehållet som Apple håller på att utveckla och som tittarna som har konsumerat det har gillat det så mycket. På så sätt kan acceptansnivån och resultaten för Apple TV + öka och därmed få fler marknadsandelar.

Vad kan användare hitta i den här applikationen?

Apple TV-applikationen är platsen dit Cupertino-företaget vill omfattar allt audiovisuellt innehåll relaterat till serier och filmer som du har till hands. Inom den här applikationen kommer användare inte bara att kunna hitta tillgång till sin prenumeration på Apple TV +, utan de kommer också att ha tillgång till de olika titlarna som de kan hyra, samt prenumerationstjänsterna för serier och filmer som de konfigurerar i själva applikationen, som Disney Plus.

Apple TV och Android

Integreringen av denna applikation i Android-tv-apparater ger Apple möjlighet att visa, och därför också fresta, ett mycket större antal användare att prenumerera på Apple TV + , eftersom denna applikation kommer att ge bekvämligheten att kunna ha alla prenumerationstjänster på serier och filmer på ett ställe.

När kommer Android-smarttelefonanvändare att kunna njuta av Apple TV-appen?

Efter denna rörelse av Google är frågan som många användare kan ställa, när kommer samma åtgärd att äga rum med mobila enheter, det vill säga med smartphones? . Det skulle utan tvekan vara mycket intressant, särskilt för användare och för Cupertino-företaget, om Apple TV-appen också var kompatibel med Android-smartphones, eftersom Apple återigen skulle ha möjlighet att utöka en av sina tjänster mycket mer stjärna som Apple är. TV +.

Android smartphone

Faktum är att om vi ser tillbaka i tiden eller till och med går in i Googles applikationsbutik kan vi redan hitta prejudikatet för Apple Music . Apples strömmande musiktjänst har varit tillgänglig sedan en tid tillbaka för mobila enheter med Android som operativsystem, så det skulle inte vara förvånande om rörelsen snart skulle upprepas med Apple TV-applikationen.

0 Shares