Apple TV+ landar en Godzilla live action-serie baserad på Legendarys Monsterverse

Apple TV+ landar en Godzilla live action-serie baserad på Legendarys Monsterverse

Det finns många olika TV-program på Apple TV+. Vi har arbetsplatsdramer. Vi har postapokalyptiska berättelser. Och naturligtvis massor av filmer som sträcker sig i omfattning och teman. Men vad Apple TV+ har saknat är Kaiju, eller gigantiska monster. Men det ändras äntligen.

Och Apples streamingtjänst går in starkt, tack vare att man landar ett helt nytt avtal som kommer att ge en original live action-serie som kretsar kring kungen av alla Kaiju, Godzilla. Specifikt kommer den nya serien att baseras på Monsterverse som produktionsstudion Legendary har satt ihop under loppet av flera filmer de senaste åren.

Det började med men inkluderar även de nyare och King Kong-specifika . Och nu blir det en helt ny tv-serie med i mixen. Här är historien i korthet:

Den nya serien har ingen titel än. Chris Black (Star Trek: Enterprise) och Matt Fraction () fungerar som medproducenter, medan Black också kommer att arbeta som showrunner.

Vad vi inte heller vet är när denna nya live action-serie kommer att göra sin debut. Apple säger dock att den nya serien kommer att ha premiär globalt när det är dags.

Relaterade Artiklar

Back to top button