Apple TV + Kommer till Android TV: Ladda ner appen frÄn Google Play Butik

0 Shares

Android TV tar emot Apple TV-appen +

Apple TV + Kommer till Android TV
NÀr Apple lanserade sin egen innehÄllsplattform via streaming sa vi redan tydligt att för att bli framgÄngsrika mÄste de finnas pÄ sÄ mÄnga enheter som möjligt. För oavsett hur mÄnga iPhones och iPads som sÀljs kommer det alltid finnas anvÀndare som kan vara intresserade av deras innehÄll och inte har det. Eller helt enkelt inte ha en Apple TV sÄ att du kan titta pÄ den pÄ din TV som Àr frÄn nÄgon annan tillverkare som Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, etc.

NÄvÀl, Apple lanserade sin app och tog den till andra plattformar, men den officiella lanseringen vÀntade fortfarande för alla dessa enheter baserade pÄ Android TV som Googles nya Chromecast, den. Xiaomi Mi TV Stick eller till och med Nvidia Shield bland mÄnga andra. Det Àr Àntligen över och Apple TV +-applikationen har distribuerats globalt sÄ att alla anvÀndare som Àr intresserade av den kan installera den och fÄ tillgÄng till hela katalogen med serier och filmer som den erbjuder.

Apple TV + krav för att installera pÄ Android TV

Hittills har bara vissa enheter med Android TV kunnat njuta av Apple TV +. De var förslag frÄn mÀrken som Sony och alltid exklusiva modeller. Men det fanns fortfarande mÄnga andra enheter dÀr applikationen kunde installeras och som var baserade pÄ Googles operativsystem.

Nu kommer alla att kunna se Apple TV + eftersom appen redan Àr tillgÀnglig för nedladdning via Google Play Store. Detta innebÀr att alla mÀrken som anvÀnder Android TV pÄ sina enheter (frÄn tv-apparater till digitalboxar) kommer att kunna anvÀnda tjÀnsten genom en inbyggd app och utan risker orsakade av anvÀndningen av APK-filer som laddats ner frÄn tredjepartsservrar, med risken för anvÀndarens sÀkerhet som detta kan innebÀra.

Det enda att veta Àr att för att installera Apple TV + pÄ en enhet med Android TV, det Àr viktigt att det har version 8 eller högre . Om detta villkor Àr uppfyllt kan det installeras och inte bara det, utan ocksÄ dra fördel av den gemensamma anvÀndningen med Googles röstassistent för att styra aspekter som uppspelning. SÄ du kan be Google Assistant att starta visst innehÄll, pausa det, spola framÄt eller bakÄt.

SÄ nu vet du, nu har din Chromecast med Google TV, din Nvidia Shield eller TV med Android TV en sak mindre att avundas Apple TV. SÄ lÀnge man nÄgon gÄng hade avundat sig nÄgot, för Àven om Apples set top box Àr intressant av flera anledningar sÄ Àr sanningen att den för mÄnga har ett pris som Àr svÄrt att motivera nÀr sedan en enkel pinne som kostar dubbelt mindre gör precis vad Samma sak med de Àmnen som intresserar mest: att kunna komma Ät Netflix, YouTube, Disney + och andra strömmande innehÄllstjÀnster.

0 Shares