Apple TV + Kommer till Android TV: Ladda ner appen från Google Play Butik

0 Shares

Android TV tar emot Apple TV-appen +

Apple TV + Kommer till Android TV
När Apple lanserade sin egen innehållsplattform via streaming sa vi redan tydligt att för att bli framgångsrika måste de finnas på så många enheter som möjligt. För oavsett hur många iPhones och iPads som säljs kommer det alltid finnas användare som kan vara intresserade av deras innehåll och inte har det. Eller helt enkelt inte ha en Apple TV så att du kan titta på den på din TV som är från någon annan tillverkare som Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, etc.

Nåväl, Apple lanserade sin app och tog den till andra plattformar, men den officiella lanseringen väntade fortfarande för alla dessa enheter baserade på Android TV som Googles nya Chromecast, den. Xiaomi Mi TV Stick eller till och med Nvidia Shield bland många andra. Det är äntligen över och Apple TV +-applikationen har distribuerats globalt så att alla användare som är intresserade av den kan installera den och få tillgång till hela katalogen med serier och filmer som den erbjuder.

Apple TV + krav för att installera på Android TV

Hittills har bara vissa enheter med Android TV kunnat njuta av Apple TV +. De var förslag från märken som Sony och alltid exklusiva modeller. Men det fanns fortfarande många andra enheter där applikationen kunde installeras och som var baserade på Googles operativsystem.

Nu kommer alla att kunna se Apple TV + eftersom appen redan är tillgänglig för nedladdning via Google Play Store. Detta innebär att alla märken som använder Android TV på sina enheter (från tv-apparater till digitalboxar) kommer att kunna använda tjänsten genom en inbyggd app och utan risker orsakade av användningen av APK-filer som laddats ner från tredjepartsservrar, med risken för användarens säkerhet som detta kan innebära.

Det enda att veta är att för att installera Apple TV + på en enhet med Android TV, det är viktigt att det har version 8 eller högre . Om detta villkor är uppfyllt kan det installeras och inte bara det, utan också dra fördel av den gemensamma användningen med Googles röstassistent för att styra aspekter som uppspelning. Så du kan be Google Assistant att starta visst innehåll, pausa det, spola framåt eller bakåt.

Så nu vet du, nu har din Chromecast med Google TV, din Nvidia Shield eller TV med Android TV en sak mindre att avundas Apple TV. Så länge man någon gång hade avundat sig något, för även om Apples set top box är intressant av flera anledningar så är sanningen att den för många har ett pris som är svårt att motivera när sedan en enkel pinne som kostar dubbelt mindre gör precis vad Samma sak med de ämnen som intresserar mest: att kunna komma åt Netflix, YouTube, Disney + och andra strömmande innehållstjänster.

0 Shares