Apple TV-appen är nu tillgänglig för NVIDIA Shield och fler Android TV-modeller

0 Shares

När Apple först lanserade sin nya Apple TV-app och deras Apple TV+-prenumeration, stöddes den på ett fåtal plattformar, inklusive alla iOS- och Mac-enheter, utvalda Smart TV-apparater och streamingenheter. Appen stöds nu på NVIDIA Shield och Android TV-ekosystemet.

Med tillgång till Apple TV-appen och Apple TV+-prenumerationen kan användare få tillgång till ett brett utbud av innehåll, inklusive Apple-original som Ted Lasso, The Morning Show, For All Mankind och Servant; samt filmer som Greyhound, Palmer och Wolfwalkers. Den innehåller många reklam-free Apple TV-kanaler också, som AMC+, Paramount+ och Starz.

Apple TV-appen kommer också att stödja strömmande Dolby Vision-innehåll och stödja Dolby Atmos, för en fantastisk filmupplevelse. Eftersom det stöds på NVIDIA Shield och Android TV, har det hands-free kontrollfunktion via Google Assistant.

Apple TV-appen kan installeras för free från Play Store från och med idag för NVIDIA Shield och på alla Android TV-modeller, inklusive Android TV-boxar.

0 Shares