Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Apple Stores tar bort Field Trip-programmet på grund av coroanviruset

På grund av den pågående coronavirus-pandemin har Apple tvingats hålla många av sina fysiska butiker stängda. Det betyder också att många program som finns på de fysiska återförsäljarna har stängts ner och/eller stängts av, inklusive Today hos Apple.

Och nästa på hugget är Apple Store Field Trips (via ). När du försöker hitta en lokal Field Trip i en Apple Store står det nu på landningssidan: ”Kunder kan inte längre boka Apple Field Trip-sessioner. Men en ny pedagogisk erfarenhet kommer att ta dess plats – håll utkik.” Det finns inga ytterligare detaljer på själva målsidan, tyvärr.

Vi kan gissa att Apple kommer att ersätta Field Trip-programmet med något av digital karaktär, men det kommer sannolikt att behålla den roliga karaktär som Field Trip-programmet erbjöd. Tillbaka i juni lanserade Apple Apple Camp at Home-programmet, så det ska bli intressant att se hur Field Trips ersättare skiljer sig från det andra programmet som redan är tillgängligt för intresserade.

Field Trip-programmet har utformats för att elever och lärare, mellan dagis och årskurs 12, ska besöka en lokal Apple-butik och delta i gruppsessioner som anordnas av en Apple Store-anställd.

Det är vettigt för Apple Stores att ta bort Field Trip-programmet, eftersom det är ogillat att samlas i stora grupper just nu. Att välja ett digitalt alternativ kan erbjuda några innovativa sätt att visa upp Apples hårdvara och mjukvara, samt massor av appar.