Apple Store ligger framför iPhone 5c -förbeställningar

Apples onlinebutik är för närvarande nere före midnattsförbeställningstiden för iPhone 5c i mellanklass, en enhet som kommer att ersätta Apples iPhone 5 i sortimentet. En post-it-lapp på webbplatsen varnar kunder om att butiken för närvarande är nere, och anteckningen rullar igenom en mängd olika språk för tillfället.

Tidigare i veckan hade Cupertino, tillverkaren av iOS-operativsystemet i Kalifornien, presenterat två nya telefonmodeller, en iPhone 5c i mellanklass med ett plastskal och ett flaggskepp iPhone 5s som kommer att behålla designen på iPhone 5 samtidigt som den lägger till en dubbel LED -blixt, ny guldfärg och ett fingeravtrycksläsare.

Vid evenemanget meddelade Apple att förbeställningar för iPhone 5c skulle börja strax efter midnatt, men iPhone 5s lämnades mystiskt tillkännagivandet. Hittills har Apple varit tyst om iPhone 5s skulle visas i butiken för förbeställningar tillsammans med iPhone 5s.

ner

Båda enheterna kommer att finnas tillgängliga i USA från och med den 20 september i butiker för köp och det datumet kommer sannolikt att vara det datum som förbeställningar kommer att skickas till.

De nya enheterna levereras med det nya iOS 7 -operativsystemet.

Onlinebutiker för Sprint, T-Mobile US och Verizon Wireless verkar vara igång just nu. AT&T Mobilitys webbplats är nere och det finns en nedräkningsklocka för förbeställningen av iPhone 5c. Det betyder att du tyvärr inte kan komma åt AT & T: s webbplats för andra telefoner förrän nedräkningen är slut.

att

Relaterade Artiklar

Back to top button