Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Apple såddar den tredje offentliga betaversionen av watchOS 7 till offentliga betatestare

Apple tillkännagav först watchOS 7 i slutet av juni vid årets världsomspännande utvecklarkonferens helt online, och nu går företaget vidare med betafrön av programvaran som förberedelse för en offentlig lansering senare i år.

Apple sådde på torsdagen den tredje offentliga betaversionen av watchOS 7 till offentliga betatestare. Detta är en stor mjukvaruuppdatering för det mobila operativsystemet som för med sig en mängd nya funktioner.

Om du redan är en del av det offentliga betaprogrammet kan du ladda ner och installera den nya prerelease-mjukvaran just nu så länge du har dina enheter korrekt registrerade. Om du inte är en del av det offentliga betaprogrammet men vill bli det kan du registrera dig med den här länken.

För att uppdatera måste Apple Watch ha minst 50 % batteritid. Den måste också vara ansluten till sin laddare och ansluten och inom räckhåll för iPhone.

watchOS 7 för med sig massor av nya funktioner. Den nya programvaran inkluderar möjligheten att inte bara ladda ner nya urtavlor i allmänhet, utan också snabbt dela dem för att visa upp dem för andra Apple Watch-ägare. watchOS 7 innehåller också en ny funktion för handtvättsdetektering (som kommer att spåra hur du tvättar händerna i minst 20 sekunder), vilket, enligt Apple, är resultatet av “år av arbete”.

Det nya smartwatch-operativsystemet inkluderar också sömnspårningsfunktioner, som beskrivs som sådana:

Det finns också nya ljudaviseringar, nya träningspass som kan spåras med smartklockan och mer.

Här är systemkraven för watchOS 7:

Om du är en del av det offentliga betaprogrammet kan du nu ladda ner och installera den senaste betaversionen.