Apple sa att lansera tredje generationens AirPods, uppdaterade MacBook Pro-bärbara datorer i maj, iPad Air med Touch-ID på skärmen snart

0 Shares

En betydande mängd rykten om Apples kommande produkter och information har upptäckts på Twitter nyligen. Några av dessa produkter inkluderar 3: e generationens AirPods, en ny iPad Air med Touch-ID under skärmen, en ARM-baserad 12-tums MacBook och en Apple-spelkontroll senast 2021 och mer.

Apple har förmodligen haft sin tredje generation av AirPods redo för lansering under sitt marsevenemang. Men eftersom det avbröts planerar Apple att släppa det tillsammans med en ny ryktet MacBook Pro nästa månad. Tredje generationens AirPods kommer sannolikt att se ut som AirPods Pro men utan aktiv brusreducering. Läckaren föreslog också att Apple kan utveckla en mer premium-hörlurar med hörlurar, med den kanske “AirPods X”.

Tillsammans med detta har en annan läckare med en anständig noggrannhetsrekord avslöjat att Apple gör sig redo för ett antal produkter för i år. Det mest intressanta bland dem är en ny iPad Air som kommer att ha en Touch-ID-sensor under skärmen, möjlig med sin Mini-LED-skärm. De andra produkterna som nämns i twitteranvändarens läckage inkluderar en billig iPad med ett A12 Bionic-chip, en mindre HomePod, en Apple Game Controller, iPhone 12-information etc.

Det är viktigt att komma ihåg att allt detta är ryktade enheter och Apple kan mycket väl besluta att inte släppa någon av dessa enheter. Men med antalet läckor som anländer kan det vara säkert att anta att Apple definitivt planerar att släppa många produkter i slutet av året.

Källa 1, 2 | Via 1, 2

0 Shares