Apple presenterar ARM-baserat kisel i evenemanget ‘One More Thing’; Produktion av nya Mac-datorer …

0 Shares

Apple har meddelat evenemanget ‘One More Thing’ den 10 november kl. 11.30 IST. Vi förväntar oss avslöjandet av efterlängtade ARM-baserade interna marker i detta evenemang. Detta kommer att bli de första processorerna som designats av Apple för sina Mac-datorer. Vissa senaste rapporter hävdar att produktionen av nya 13-tums och 16-tums MacBook Pros och en ny 13-tums MacBook Air redan har uppskalats.

Enligt en Bloomberg-rapport monterar Foxconn (aka Hon Hai Precision Industry Co.) 13 ″ MacBook Air och Pro, och de är mycket framåt. Så de kunde mycket sannolikt se dagsljuset i nästa veckas evenemang. Samtidigt är 16 ″ MacBook Pro monterad av Quanta Computer Inc. Källorna nära saken säger också att enheten inte kommer att ha stora designförändringar, förutom de nya processorerna i dem.

Apples första processorer kommer att baseras på dess A14-kisel som används i iPhones och iPad Air. Detta kommer att erbjuda en gemensam arkitektur för enhetens ekosystem). Således kan du förvänta dig att företaget kommer att framkalla en liknande energieffektivitet som skulle vara åtminstone bättre än Intels erbjudande. På tal om detta kommer detta att börja sin gradvisa övergång från Intel-processorer efter ett 15-årigt partnerskap.

LÄS OCH: Apple App Store-priserna håller på att öka i Indien

Företaget sägs också arbeta på en redesignad iMac (ett allt-i-ett-skrivbord) och en ny Mac Pro (det högsta skrivbordet hittills).

Historiskt har frasen “One More Thing” använts av Apple (främst av Steve Jobs) i slutet av sina huvudhändelser för att väcka spänning för en ny produkt / tjänst. Nu kan företaget mycket väl överraska publiken med en separat sak utöver vad som förväntas.

LÄS OCH: Apple AirPods och AirPods Pro-efterträdare kunde lanseras redan 2021

I år har vi redan sett lanseringen av nya Apple-klockor, iPads, iPhone 12s och HomePod mini.

0 Shares