Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Apple Music är värd för ett albumsläppsevenemang för Bruce Springsteens kommande “Letter to You” den 22 oktober

Apple lägger mycket fokus på den legendariske musikalartisten Bruce Springsteen, som helt är knuten till det kommande albumsläppet.

Och även om vissa kanske överväger en kommande Apple TV+-dokumentär om Springsteen och E Street Band, håller inte Apple med. För att hjälpa till att marknadsföra det kommande albumsläppet av , som släpps fredagen den 23 oktober, är Apple värd för ett albumsläppevent på sin Apple Music-plattform dagen innan. Eventet kommer att vara värd för Apple Musics Zane Lowe, och det kommer att vara en del av New Music Daily-spellistan som Apple vanligtvis uppdaterar varje vecka.

Det finns faktiskt biljetter inblandade i detta albumsläppsevenemang också. Biljettregistreringen är öppen nu, men endast för Apple Music-prenumeranter. Om du vill skaffa dig en biljett kan du göra det här.

Som nämnts ovan har Apple TV+ en dokumentär om Springsteen och det kommande albumet som kommer till streamingtjänsten fredagen den 23 oktober (samma dag som albumet släpps). Vi såg en teaser-trailer för dokumentären tidigare den här månaden, men det finns en officiell trailer med fler filmer som också lanserades nyligen. Jag har bäddat in hela trailern nedan.

Ska du kolla in dokumentären när den kommer senare i veckan? Och ser du fram emot släppet av ?