Apple MagSafe Battery Pack Review | Betrodda recensioner

0 Shares

När du väl har passerat priset är Apple MagSafe -batteripaketet en kapabel enhet som vinner på grund av dess djupa integration med iOS. Detta är ett praktiskt tillbehör för dem med en iPhone 12 Mini eller en iPhone 12 men knappast ett måste.

Precis som många av Apples egna tillbehör till sina iPhones har MagSafe -batteripaketet väckt uppståndelse sedan det smygande släpptes.

De vanliga uppmaningarna att vara för dyra, sakna funktioner och så vidare har varit lätta att upptäcka i alla onlinediskussioner om laddaren. Men efter att ha spenderat lite tid med det är det klart att det tjänar sitt syfte mycket bra.

Detta är lätt det mest värdefulla MagSafe-märkta tillbehöret jag har använt sedan tekniken återföddes som ett magnetiskt iPhone-system vid sidan av iPhone 12.

  • Kommer bara i vitt
  • Enstaka Lightning -port
  • Mjuk finish

MagSafe -batteripaketet är litet, enkelt och tydligt Apple. Det finns inga knappar någonstans, bara en Lightning -port och en LED som indikerar när den laddas eller laddas.

När det gäller storlek är det nästan exakt bredden på iPhone 12 Mini. Den är tillräckligt liten för att glida ner i en ficka bredvid telefonen (11 m tjock) och den är väldigt lätt (113 g).

MagSafeBatteryPack-3MagSafe -batteripaket på iPhone 12

MagSafeBatteryPack-4Batteripaketet på en iPhone 12 Pro Max

Det finns ett färgalternativ – vitt, med en grå rygg. Jag kan se att detta blir smutsigt med tiden, speciellt om du håller det i dina jeans, så det hade varit trevligt att också ha en mörkare nyans tillgänglig.

Det yttre skalet är tillverkat av en mjuk plast som har en fin, greppig konsistens på baksidan och baksidan har en gummerad kudde för att se till att den sitter fast på din telefon. Allt är väldigt enkelt och snyggt.

MagSafeBatteryPack-9

Det har varit en viss oro för hur starka magneterna är i dessa MagSafe-tillbehör. Plånboken fick till exempel viss kritik för att hon hoppade av för lätt. Jag har tyckt att anslutningen mellan batteriet och telefonen är stark, ännu mer om du har ett skal på.

Det är lite vinglar mot botten och det kommer att falla av om du verkligen skakar telefonen, men du borde förmodligen inte skaka telefonen i första hand.

MagSafeBatteryPack-5

  • Fungerar med iPhone 12 -modeller (och framtida MagSafe -enheter)
  • Kan inte ladda någon av dessa modeller helt
  • Perfekt för små toppar

MagSafe -batteripaketet är inte utformat för att vara en laddare för att ge din iPhone 12 flera boostar.

Det tävlar inte mot de rejäla förpackningarna från Anker som kan hålla din telefon med dig under en helg på Glastonbury eller på en campingsemester.

Istället är detta mer för de situationer där du springer efter det sista röret och din telefon är nära den röda, eller väntar på någons samtal och du är borta från kontakten.

MagSafeBatteryPack-6

Detta syfte klargörs av både storleken på själva förpackningen och i sin tur det ganska små 1460 mAh batteriet. Jag testade detta med alla tre storlekarna på iPhone 12 (12 Mini, 12 och 12 Pro Max) och det kunde inte ge någon av dem full laddning.

På iPhone 12 Mini tog det en helt utarmad enhet till 78%; en iPhone 12 till 60% och en iPhone 12 Pro Max till 49%. Naturligtvis kommer dessa siffror sannolikt att variera, men det är en praktisk guide.

Intressant nog får du ett popup-fönster som säger att det inte försöker ladda telefonen över 90%första gången du kopplar tillägget till din telefon. Det här är vettigt, eftersom det kräver mycket oomph att fylla de sista 10% och Apple upplever tydligt att avvägningen i effektivitet inte är värt det. Om du inte håller med och vill trycka på det, finns det ett alternativ i Kontrollcenter för att bortse från denna gräns.

MagSafeBatteryPack-10

När du klämmer fast det magnetiska batteriet på baksidan av din telefon laddas det med 5W. Detta är ganska långsamt, men samma hastighet tillhandahålls av Anker 5K. 5W är ungefär samma som de äldre kontakterna som följde med iPhones fram till 11 -serien och det känns väldigt långsamt om du är van vid något snabbare. Till exempel tog MagSafe -batteriet 120 minuter att ladda upp ett 12 Pro Max tills det tog slut.

En annan användning av MagSafe -batteriet är som en bärbar 15 W trådlös laddare. Detta fungerar när batteriet är anslutet till en snabb USB-C-kontakt. Eftersom MagSafe är bakåtkompatibel med Qi kommer den också att ladda andra telefoner och tillbehör som AirPods Pro – men alltid med högst 5W. Jag bifogade en Pixel 5 och den laddade bra.

MagSafeBatteryPack-8

När MagSafe -batteriet tar slut finns det ett antal sätt att fylla på det. Du kan ansluta en Lightning -kabel till botten och ladda därifrån, eller fästa den på baksidan av en iPhone 12 -serie och anslut kabeln till iPhone. Detta kommer då att ladda både telefonen och batteriet intelligent.

Den mest unika laddningsmetoden är när du kopplar batteriet till iPhone och sedan ansluter en kabel till själva batteriet. Detta använder sedan en form av omvänd trådlös laddning för att juice upp båda enheterna. Detta är ett annat område där MagSafe -batteriet lyser. Andra liknande förpackningar som jag har försökt kräver laddning separat till telefonen, men på grund av Apples kontroll över ekosystemet kan du ladda båda med en kabel. Det är värt att notera att du inte får en kabel med batteripaketet, så du behöver den från din iPhone.

Vad du inte kan göra är dock att använda detta för att ladda andra enheter med en kabel. Detta är en gräns för att Lightning inte kan laddas i båda riktningarna. Om du vill dela kraften här med en vän måste du hoppas att de har en Qi-aktiverad telefon.

MagSafeBatteryPack-7

Det finns djup integration i andra delar av iOS 14.7 också. Du får en popup varje gång du bifogar paketet med en laddningsuppdatering, och det kommer också att synas i den praktiska iOS-batteri-widgeten. Om du någonsin har använt de tidigare iPhone-batterifodralen kommer du att vara mycket bekant med detta eftersom det är något du inte får med tredjepartsprodukter. Det är synd att Apple inte tillåter tillbehörstillverkare tillgång till dessa delar av operativsystemet.

MagSafe -batteripaketet testades under ett antal dagar med en iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max.

Jargongbuster

mAh

En förkortning för milliampere-timme och ett sätt att uttrycka batterikapaciteten, särskilt mindre i telefoner. I de flesta fall ju högre mAh, desto längre batteri, men så är inte alltid fallet.

Qi trådlös laddning

Det vanligaste formatet för trådlös laddning och det som stöds av de flesta enheter. Laddningshastigheter varierar mycket med telefonen.

0 Shares