Apple lanserar Watch 6, Watch SE, iPad Air 4, Prenumerationspaket

0 Shares

Apple Fitness +

Detta Àr en ny prenumerationstjÀnst som Àr designad för Apple Watches och allt om att hjÀlpa mÀnniskor att trÀna. Det Àr ett virtuellt trÀningsprogram som passar ihop med din klocka sÄ att du enkelt kan spÄra olika vitala tecken nÀr du gÄr igenom trÀningen.

Nya trÀningspass lÀggs till varje vecka med en rad instruktörer, musikstilar och lektioner att vÀlja mellan. Kurser inkluderar cykling, yoga, rodd, kÀrna, styrka, löpband och HIIT-rutiner. Du ser dina aktiva kalorier, totala kalorier och BPM pÄ din skÀrm nÀr du trÀnar.

Dessutom integreras den ocksÄ med iPhones, iPads och Apple TV-apparater, sÄ du Àr inte helt utelÀmnad om du inte fÄr en klocka.

Dess 9,99 USD per mÄnad eller 79,99 USD per Är. Om du köper en Apple Watch fÄr du tre mÄnaders Fitness + -prenumeration gratis.

Apple One

Apple debuterade ocksÄ sin nya allt-i-ett-prenumeration: Apple Music, TV +, Arcade, News + och Fitness +.

De kastar ocksÄ in 50 GB eller mer iCloud-lagring, beroende pÄ vilken prenumerationsplan du vÀljer. HÀr Àr de planer de erbjuder:

  • Enskild – $ 14,95 per mĂ„nad
  • Familj – $ 19,95 per mĂ„nad
  • PremiĂ€rminister – 29,95 USD per mĂ„nad (det enda nivĂ„n med Fitness + och News +)

Apple har drivit pÄ prenumerationer ett tag, sÄ det hÀr Àr ingen stor överraskning.

Ska du skaffa Apple One?

Om du Àlskar alla dessa tjÀnster, visst! Men jag misstÀnker att du inte öppnar Apple News + eller Apple Arcade först pÄ morgonen, och Apple TV + har Ànnu inte kommit ut med en slÄende hit-TV-show. Med tanke pÄ hur mÄnga andra streaming-TV- och nyhetstjÀnster vi redan beskjuter för ser den hÀr inte övertygande ut.

Med detta sagt kommer Apple One sannolikt att se mycket mer attraktivt ut i framtiden: Apple har inte sagt nÄgot om detta, men företaget Àr helt sÀkert att sÄ smÄningom lÀgga till ett hÄrdvarualement i sin prenumerationstjÀnst, i huvudsak att hyra ut den senaste iPhone eller Watch modell till kunder för en mÄnadsavgift. Det blir en hit.

0 Shares