Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Apple lanserar ett nytt MacBook-uppgraderingsprogram för berättigade företag

Apple har ett iPhone-uppgraderingsprogram på plats för vanliga konsumenter, vilket möjliggör en enda månadsbetalning och en enkel väg att uppgradera till en ny modell när de vill. Tyvärr finns inte ett liknande program för den allmänna befolkningen med Mac-datorer. Men! Berättigade företag kan nu registrera sig för sitt eget alternativ.

Som först delades på Twitter av Max Weinbach, har Apple nyligen lanserat ett helt nytt MacBook-uppgraderingsprogram för småföretag och berättigade affärspartners. Detta är designat speciellt för företag som vill och/eller behöver släppa en hel massa MacBooks till sina anställda. Det här är i princip inte ett program avsett för bara en eller två personer.

Vilket är vettigt, eftersom Apples nya MacBook-uppgraderingsprogram erbjuder den helt nya hårdvaran till bara 3 % av det ursprungliga listpriset. Det är givetvis bundet till ett månadspris. Apple arbetar med CIT för det nya programmet.

Så, så här går det sönder:

  • 13-tums MacBook Air: 999 $ listpris; beräknad månadsbetalning på $30
  • 13-tums MacBook Pro: 1 299 $ listpris; beräknad månadsbetalning på $39
  • 14-tums MacBook Pro: 1 999 $ listpris; beräknad månadsbetalning på $60
  • 16-tums MacBook Pro: 2 499 $ listpris; beräknad månadsbetalning på $75

CIT säger att små företag kan ansöka direkt via sin webbplats. Om den godkänns kommer processen att inkludera att Apple skickar MacBook-beställningarna. För närvarande finns det inga Mac-datorer tillgängliga som en del av programmet. Det är bara MacBook-modeller vid tidpunkten för publiceringen.

Apples iPhone-uppgraderingsprogram är ett populärt alternativ för företaget. Betyder det att vi kommer att se ett liknande program lanseras för Mac och för allmänna konsumenter? Kanske inte. Men åtminstone för berättigade företag är detta ett värdefullt program.