Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Apple kan släppa mini-LED iPad Air med Touch ID under glas i år

Enligt en allt mer pålitlig Twitter-läckare kan Apple arbeta på en ny iPad Air-modell med en mini-LED-skärm och Touch ID-biometri integrerad i skärmen.

Twitterkontot @L0vetodream sa idag att en Touch ID-sensor skulle placeras under displayglaset, och tillade att surfplattan skulle ha en mini-LED-bakgrundsbelysningsteknik som analytikern Ming-Chi Kuo har tagit sig an. Märkligt nog finns den iPad ingenstans på en lista över kommande Apple-produkter som @L0vetodream delade i mars.

För fullständighetens skull förutspådde analytikern Ming-Chi Kuo tidigare att Apple skulle lansera en iPhone med både en Touch ID-sensor under glas och Face ID 2021.

Medan @L0vetodream korrekt förutspådde de senaste lanseringarna av iPhone SE och iPad Pro, namngav den felaktigt iPhone SE som “iPhone 9”, vilket har fått 9to5Mac att dra slutsatsen att “den inte bör litas på för varumärkesbeslut som den tidigare nämnda “iPad Air”-tillskrivningen ”.

Samma anonyma Twitter-konto rapporterade i morse att Apple har arbetat med sin egen spelkontroll för iPhone, iPad, Mac och Apple TV.