Apple HomePod tillkännagav i Indien för Rs. 19900, lanseras i mars

Apple HomePod_fonearena-1

Apple har äntligen introducerat HomePod, dess Siri-drivna smarta högtalare i Indien. Företaget har också drivit iOS och iPadOS 13.3.1-uppdatering som ger stöd för indiska engelska Siri-röster för HomePod. För att påminna om det introducerades det på WWDC 2017 och såldes i Australien, Storbritannien och USA från 9 februari 2018 till 349 US $ (cirka 24 860 Rs) och fick en prissänkning till 299 US $ (Rs. 21 300 ca) i april 2019.

Det rullade ut i Kanada, Frankrike och Tyskland i juni 2018 och i Spanien och Mexiko i oktober 2018. Det säljs i Kina och Hong Kong i januari 2019 och i augusti 2019 i Japan och Taiwan.

Den 7-tums långa Homepod anpassar sig till vart den spelas och styrs genom naturlig röstinteraktion med Siri som att spela musik, kontrollera nyheter och kontrollera andra anslutna enheter i hemmet. Den använder rumsmedvetenhet för att känna av sin plats i ett rum och automatiskt justera ljudet. Den har sex mikrofoner som möjliggör enklare interaktioner och kan lära sig inställningar och också hantera avancerade sökningar inom musikbiblioteket.

Homepod drivs av A8-chip och Apple säger att alla instruktioner till högtalaren känns igen lokalt på enheten och att de är krypterade. Den har en stor, Apple-designad bashögtalare för djup, ren bas, en anpassad uppsättning av sju strålformande diskanthögtalare.

Apple HomePod är prissatt till Rs. 19 990, vilket gör det till det billigaste i världen och kommer att finnas tillgängligt från Apples auktoriserade återförsäljare över hela Indien från och med mars.

Källa 1, 2

Relaterade Artiklar

Back to top button