Apple AirPods Max-hörlurar med ANC, Digital Crown, upp till 20 timmars batteritid som lanserades i Indien för Rs. 59.900

0 Shares

Vid sitt “One More Thing” -händelse förra månaden presenterade Apple nya Mac-datorer som drivs av M1-chip. Efter det nu har Apple presenterat en sak till och det är de nya AirPods Max-hörlurarna med över-örondesign, Active Noise Cancellation, Spatial Audio och mer.

AirPods Max är en trådlös hörlur med hörlurar som har en 40mm Apple-designad dynamisk drivrutin och är utrustad med ett Apple-designat H1-chip. Det sportar en anpassad akustisk design med den andningsbara stickade näthöljet som sträcker sig över huvudbandet och den rostfria stålbandramen ger styrka, flexibilitet och komfort för en mängd olika huvudformer och storlekar. Öronkudden använder minneskum för att skapa en effektiv tätning och du kan styra volymen, spela upp, svara eller avsluta samtal, aktivera Siri med Digital Crown på hörlurarna.

Vidare använder AirPods Max Adaptiv EQ, har aktiv brusreducering, transparensläge och rumsligt ljud. Genom transparensläget kan du samtidigt lyssna på musik medan du hör omgivningen. Spatial Audio med dynamisk huvudspårning ger en teaterliknande upplevelse för innehåll inspelat i 5.1, 7.1 och Dolby Atmos.

I likhet med AirPods och AirPods Pro har de nya AirPods Max funktionerna inställning med ett tryck följt av automatisk ihopparning och det upptäcker automatiskt när de är på användarens huvud med hjälp av optiska sensorer och positionssensorer. När det gäller batteritid hävdar AirPods Max att leverera upp till 20 timmars batteritid med högkvalitativt ljud, samtalstid eller filmuppspelning med aktiv brusreducering och rumsligt ljud aktiverat. Det kommer också med ett smart fodral som sätter hörlurarna i ett ultra-lågt strömtillstånd. Den har snabb laddning som erbjuder 1,5 timmars lyssningstid med 5 minuters laddning.

Priser och tillgänglighet

AirPods Max finns i färggrå, silver, himmelblå, grön och rosa färgalternativ och är prissatt till Rs. 59 990 ($ 549 i USA). Den kommer att finnas tillgänglig från och med den 15 december 2020 från Apple India Online Store och Apple-auktoriserade återförsäljare.

0 Shares