Appkoden visar att Peloton planerar en ny bÀrbar | Betrodda recensioner

0 Shares

Peloton, företaget bakom prenumerationsbaserade löpband och motionscyklar för hemmet, vill göra en bÀrbar, enligt koden gömd i iOS-appen avslöjad av Bloomberg.

Det verkar dock inte som att det hÀr kommer att bli en fullfjÀdrad smartklocka och kommer tydligen att ta formen av ett armband. Detta tar pulsmÀtningar som kommer att kopplas ihop trÄdlöst med företagets fitnessmaskiner, samt alla telefoner, surfplattor eller TV-apparater som kör Peloton-appen.

Den kommer att ha en liten skÀrm, men detta Àr endast avsett att visa batterinivÄ och för att hjÀlpa till med den första parningen, föreslÄr koden. NÀr den första installationen Àr klar ansluts enheten automatiskt via Bluetooth.

“SpĂ„ra intensiteten i dina trĂ€ningspass frĂ„n zon 1 (lĂ€gsta anstrĂ€ngning) till zon 5 (maximal kapacitet)”, lyder texten i appen. “AnvĂ€nd den justerbara remmen och bĂ€ra Peloton pulsmĂ€tare pĂ„ din underarm för att noggrant övervaka dina anstrĂ€ngningar under trĂ€ningen.”

Vad som Àr lite ovanligt med detta Àr att Peloton redan har ett tillval som gör allt detta: en $ 49 bröstband. Antagligen riktar detta sig till Peloton-prenumeranter som vill ha nÄgot de kan glida pÄ lite snabbare innan de börjar trÀna, Àven om det frÄn förra Äret ocksÄ har varit möjligt att göra detsamma via Apple Watch.

Ett större drag in i bÀrutrymmet skulle inte vara helt överraskande, med tanke pÄ att Peloton slutförde köpet av Atlas Wearables tidigare i Är. Till skillnad frÄn Garmin, Polar och andra tillverkare av de bÀsta löpande klockorna, Àr Atlas Wearables specialiserat pÄ apparater för att spÄra inomhus gym-baserad trÀning utan hjÀlp av GPS. Naturligtvis passar detta bÀttre för Peloton: ett företag som tjÀnar sina pengar pÄ inomhusmaskinvara och strömmade trÀningskurser.

Vi har nÄtt ut till Peloton för att frÄga nÀr vi kan förvÀnta oss att se detta tillgÀngligt för kunderna. Vi uppdaterar biten nÀr vi fÄr svar.

0 Shares