Appar, uppdateringar och AR -integrationer

Appar, uppdateringar och AR -integrationer

Idag, vid öppnandet av Steve Jobs Theatre, släppte Apple 2017 Special Event information om en rad kommande produkter och projekt. Naturligtvis var iPhone återigen en integrerad del av evenemanget – både iPhone 8 och iPhone X – och det finns en tvättlista med iOS -uppdateringar, ny appinformation och till och med programvaruintegrationer för ny teknik, inklusive augmented reality.

iPhone 8 och iPhone 8 Plus kameraprogramvara

Nya dubbla 12MP kamerasensorer och djupare pixlar betyder att kameran är bättre än någonsin. Men fotoprogramvaran är den imponerande delen: De dubbla kamerorna i den nya ”TrueDepth” -kamera innebär att iPhones kamera kan analysera skuggorna över ansiktet på ett porträtt.

Programvaran kan sedan ändra porträttbelysningen för att bäst markera konturerna i motivets ansikte. Ja, det är ganska sött. Det är allt för $ 699, eller $ 799 för Plus, Apple -evenemanget noterar Förbeställningar är tillgängliga en vecka före den 22 september.

Kameror kalibrerade för AR

Kamerorna är kalibrerade i fabriken för AR, vilket innebär att hårdvaran i iPhone 8 är lika bra som mjukvaran. Med de tillgängliga AR -apparna kan du läsa stjärnkartor ovanpå himlen.

AR -appar fungerar bra

En ny AR -demo presenterades vid Apples Special Event 2017: Direktivspels nya AR -spel är världens första konkurrenskraftiga multiplayer -spel helt och hållet utformat för AR – påminner mig om AR -kortspelet som jag tog en djupdykning i förra året – och VD tog Steve Jobs Theatre genom bordsspelet. Även ljudet ingår i AR, det blir allt högre och mjukare när spelarna kommer närmare eller längre från den virtuella åtgärden.

Bli av med hemknappen

Och iPhone X -debuten betyder en sak: En iOS -uppdatering som fungerar för att ta bort den enda hemknappen som varannan iPhone har presenterat. Det syftar till en “Mer flytande, mer intuativ” upplevelse.

Bara att trycka på skärmen betyder att telefonen kommer att vakna, vilket verkar som om det skulle resultera i att du ständigt väcker telefonen när den ligger i fickan.

Att svepa upp betyder att du kommer tillbaka till startskärmen: Du måste avlära mycket muskelminne för att hantera den här. En större sidoknapp hjälper dig att enkelt prata med Siri.

Ansikts -ID

Byta ut ”bild för att låsa upp” eller peka på ID -fingeravtrycksfunktioner: iPhone X tittar på dig och litar på ansiktsigenkänning. Det heter Face ID. Ett neuralt nätverk i telefonens TrueDepth -kamera skapar en matematisk modell av ditt ansikte, osynligt och i realtid, när du öppnar telefonen. Det kommer att matchas mot modellen som redan finns i telefonen för att låsa upp den.

Men är detta verkligen säkrare, kanske du undrar? En rånare eller en polis som vill låsa upp telefonen kan bara hålla den framför ditt ansikte för att göra det. Det visar sig att det inte låser upp om du tittar bort eller blundar. Oddsen att en slumpmässig person kan låsa upp din telefon med ansiktet är en på en miljon – ned från en av 50 000 från ett fingeravtryckssäkerhetssystem.

Tvillingar, onda eller på annat sätt, borde förmodligen inte använda den.

Och det finns även Animoji

Kommer snart också till iPhone X: Animoji, som gör ditt personliga uttryck till en animerad karaktär. Du kommer att kunna spela in korta meddelanden genom animoji, och ja, det betyder att du kan sätta dina uttryck på bajs emoji.

TrueDepth-kameran behövs för att den ska fungera, så du måste bara byta animoji med dina iPhone X-ägare. Det är fantastiskt eller läskigt, beroende på din tolerans mot Uncanny Valley.

Relaterade Artiklar

Back to top button