Appar att checka ut: Intressanta appar som inte är tillgängliga i Play Store

0 Shares

Det bästa med att använda Android är friheten den erbjuder, en frihet som du inte ska missbruka. Det finns vissa appar som inte är tillgängliga i Play -butiken, men du kan fortfarande använda för att bredda gränserna för din Android -upplevelse. Så om du känner dig bekväm med att tränga in i den här gråa världen, här är de 5 apparna som du kan ladda ner för att få ut mer av din Android -telefon utan att rota den.

Obs! För att ladda ner appar, gå bara till kryssrutan Inställningar >> Säkerhet >> bredvid okända källor. Du kan nu ladda ner APK -filer på din telefon och klicka på dem i valfri filutforskare för att ladda ner dem.

nedladdningsfunktioner.6a2e9a82

SnapTube

Om du är någon som älskar Youtube -världen och ständigt bläddrar igenom videoinnehåll på world wide web och gillar att behålla en del av den på din telefon då och då – SnapTube är snabb, pålitlig och enkel designvideo nedladdningsapp som du kan använda.

Med appen kan du ladda ner videor och musik från Youtube för offlinevisning, men du kan också ladda ner från webbplatser som Dailymotion, Vimeo, Facebook, Instagram och andra i upp till 2K QHD -kvalitet. Den har också en sökfält överst för att söka efter videor och nedladdningsikon bredvid för att kontrollera nedladdningsförloppet.

Läs också: Xiaomys alla hjärtans dagspresent till dig

Popcorn Time

Popcorn Time är en app som låter dig njuta av de senaste Hollywood- och Bollywood -filmerna på din telefon gratis. Appens popularitet är sådan att den ofta kallas Netflix för torrents. Det låter dig inte bara strömma online, Popcorn Time -användare kan också ladda ner appinnehållet. Appen erbjuder också innehåll dubbat på franska, spanska, italienska, tyska och portugisiska.

Adguard00

AdGuard

Som namnet antyder är Adguard en annonsblockerare för din Android -smartphone. Det blockerar irriterande annonser som dyker upp medan du surfar på webben. Det är inte allt, det skyddar också mot annonser som dyker upp i appar och spel. Denna enkelnavigerade app kan också användas för att selektivt ge internetåtkomst till olika appar. Med ett enkelt tryck kan man börja och sluta blockera annonser.

Läs också: Bästa smartphones med dubbla kameror under 20 000 INR

MIUI musik

Musikälskare kan njuta av MIUI Music som erbjuder musikstreamingupplevelse i nivå med populära streamingtjänster som Hungama och Ganna gratis. Appen har en stor katalog med både internationell och Bollywood -musik. Liksom alla andra appar i den här listan är MIUI Music -appen inte tillgänglig i Google Play Butik och måste laddas ned separat.

Relaterad bild

OGInsta

Instagram -appen tillåter dig inte att spara fantastiska videor och bilder du tittar på på din enhet. Men om du letar efter ett sätt att spara bilder och videor så låter OGInsta dig göra det utan mycket hassel. Med appen kan du också trycka länge för att zooma in på bilder.

Kolla upp: Xiaomi Redmi Note 4 Review: En pålitlig spelare i sin klass

AmpMe

AmpMe är en annan intressant app som låter dig spela samma låt på flera smartphones samtidigt. Det kan helt enkelt synkronisera flera telefoner åt gången och spela musik vilket gör det högre än ljudet från din vanliga högtalare. Den kan spela musik från YouTube, Spotify, ljudmoln eller till och med från ditt eget musikbibliotek.

Så nu behöver du inte spendera mycket pengar på de pubarna eller köpa ett hemmabiosystem, högtalare. Ring bara dina vänner och festa var som helst.

OG Youtube

Känner du dig inte irriterad när du spelar någon video på YouTube och inte kan använda telefonen för att utföra andra uppgifter? Oroa dig inte, OG Youtube är den rätta appen för dig.
OG YouTube är en app som liknar den officiella YouTube -klienten. Men den låter dig ladda ner YouTube -videor eller spela upp videor i bakgrunden.

Senast uppdaterad den 13/09/2017.

0 Shares