Apex Legends Mobile tillkännages: Regionala betaversioner i Indien och Filippinerna

Apex Legends Mobile, äntligen!

Apex Legends Mobile tillkännages

I många månader har det pratats om möjligheten att EA och Respawn lanserar mobilversionen av en av de mest populära shooters för tillfället. Vi hänvisar till Apex Legends, en battle royale som släpptes för ett par år sedan och som har kunnat fånga många PC- och konsolanvändare under hela denna tid.

Nåväl, nu har den versionen för iOS- och Android-enheter bekräftats av de ansvariga och vi vet redan några detaljer om vad som kan vara den stora rivalen för Call of Duty Mobile. Så vi ska gå efter delar så att inget blir kvar i pipelinen.

Det första du bör veta är det den mobila versionen av Apex Legends kommer till iOS- och Android-enheter , men det kommer inte att bli en global lansering utan snarare en förskjuten sådan. De första länderna som kommer att kunna njuta av spelet kommer att vara Indien och Filippinerna inom en inledande regional beta.

Därifrån kommer det att expandera till andra länder under hela 2021. Så vi måste ha lite tålamod, men det uppskattas om detta är perfekt polerat och de undviker de vanliga katastroferna på grund av rushen att vilja anlända snart.

Det andra viktiga är att det blir så ett spel optimerat för mobila enheter och pekkontroll . Därför innebär det att det kommer att bli en oberoende version av de som redan finns för PC och konsoler . Vilket inte heller är dåligt, för trots att de inte har korsat spel, vill säkert den som vill spela det på en smartphone också möta spelare under samma förhållanden.

Det här är samma sak som händer med titlar som Call of Duty Mobile, spelupplevelsen som skapas är oberoende av den för konsoler och PC. Därför, både stridspasset och föremål som kan köpas kommer också att vara oberoende från de du har i konsol- eller PC-versionen om du redan är en Apex-spelare.

Tredje och sista, Apex Legends Mobile kommer att vara ett spel som kan laddas ner helt free . Som EA som ligger bakom projektet är det naturligtvis klart att det kommer att bli mikrobetalningar. Det som är bra är att bortom stridspasset kommer resten av föremålen som kan köpas inte att påverka spelupplevelsen utöver att ge en skillnad med kosmetiska förbättringar och unika föremål som får dig att se annorlunda ut.

Apex Legends överlämnar sig till mobilen

Trots den boom som PC:n återigen upplever och önskan som miljontals spelare runt om i världen har att få tag i en av den nya generationens konsoler, kan vi inte förneka att mobiltelefonen är för närvarande den fritidsenhet som föredras av de allra flesta . För att det är en enhet som de alltid har med sig och för att den tack vare kraftökningen, större skärmar och bättre kvalitet både vad gäller förfriskning och taktil respons, operativsystemstöd för tillbehör som gamepads etc. har blivit huvudkonsolen av många .

För allt detta har Apex Legends varit tvungen att överlämna sig till bevisen och tillkännage denna mobilversion som vi pratar om idag. Nu är det enda som saknas att de inte tar lång tid att nå de allra flesta länder, även om de gör det för att erbjuda en produkt av högre kvalitet kommer det inte att vara några problem. Den som förväntar sig mycket, förväntar sig lite.

Det som är tydligt är att EA och Respawn vet, precis som andra utvecklare, att det i dessa enheter kan finnas en fantastisk verksamhet baserad på mikrobetalningar som ger tillgång till ett stridspass eller helt enkelt kosmetiska föremål som gör att spelaren kan skilja sig från dina rivaler.

Om du har en Android-enhet kan du nu lägg till titeln på din önskelista för när den är tillgänglig i din Google Play Butik.

Relaterade Artiklar

Back to top button