AOC G2 Gaming Monitor med 165Hz och 1500R-krökning Ă€r nu …

0 Shares

AOC har slÀppt en 32-tums spelmonitor med modellnummer C32G2E i Indien. SkÀrmen kommer frÄn AOCs AGON-sortiment av spelprodukter. Det Àr en VA -panel som har en uppdateringshastighet pÄ 165 Hz, 1 ms responstid och 1500R krökning.

HĂ€r Ă€r de fullstĂ€ndiga detaljerna –

AOC Gaming G2 -skÀrmfunktioner

AOC C32G2E har en VA-panel som visar 165Hz uppdateringsfrekvens, 1 ms (MPRT) svarstid och AMD Free-Sync-teknik. SÄ spelupplevelsen ska vara smidig utan visuella artefakter som spökbilder eller skÀrmavbrott.

LÄS OCKSÅ: Asus Zephyrus G15 2021 recension: En riktig G frĂ„n ROG -mĂ€rket för bĂ€rbara datorer

SkÀrmen levereras ocksÄ med ett HDR-lÀge som gör ansprÄk pÄ att uppskala icke-HDR- eller SDR-innehÄll till HDR-liknande via 3 olika lÀgen. Den sÀger att den gör det genom att förbÀttra mÀttnaden, kontrasten och det dynamiska intervallet för RGB CMY -fÀrguppsÀttningen.

Företaget Ă€r ocksĂ„ övertygat om VA-funktioner som “konsistens i fĂ€rgtemperatur”, kontrastförhĂ„llande och skĂ€rpa. Även om den Ă€r en VA -panel bör den ge bĂ€ttre betraktningsvinklar Ă€n alternativ. Detta Ă€r sĂ€rskilt viktigt med tanke pĂ„ skĂ€rmens krökning. AOC beskriver monitorn efterliknar det mĂ€nskliga ögats krökning och bör vara mindre anstrĂ€ngande för att spĂ„ra rörelser över synfĂ€ltet. PĂ„ tal om detta har AOC C32G2E ocksĂ„ lĂ€get Low Blue Light och flimmerfri teknik.

LÄS OCH: Sony X90J Review: En enkelt spĂ€nnande 4K HDR Smart TV, men rĂ€cker det?

Förutom dessa parametrar har panelen ocksÄ tunna kanter (5,8 mm innermarginal och 1,5 mm yttre ram).

AOC Gaming G2 -monitor Pris och tillgÀnglighet

AOC G2-bildskÀrm kommer att finnas tillgÀnglig frÄn £ 44,990 pÄ alla ledande e-handelssajter och stora offline-butiker.

0 Shares