AOC G2 Gaming Monitor med 165Hz och 1500R-krökning är nu …

0 Shares

AOC har släppt en 32-tums spelmonitor med modellnummer C32G2E i Indien. Skärmen kommer från AOCs AGON-sortiment av spelprodukter. Det är en VA -panel som har en uppdateringshastighet på 165 Hz, 1 ms responstid och 1500R krökning.

Här är de fullständiga detaljerna –

AOC Gaming G2 -skärmfunktioner

AOC C32G2E har en VA-panel som visar 165Hz uppdateringsfrekvens, 1 ms (MPRT) svarstid och AMD Free-Sync-teknik. Så spelupplevelsen ska vara smidig utan visuella artefakter som spökbilder eller skärmavbrott.

LÄS OCKSÅ: Asus Zephyrus G15 2021 recension: En riktig G från ROG -märket för bärbara datorer

Skärmen levereras också med ett HDR-läge som gör anspråk på att uppskala icke-HDR- eller SDR-innehåll till HDR-liknande via 3 olika lägen. Den säger att den gör det genom att förbättra mättnaden, kontrasten och det dynamiska intervallet för RGB CMY -färguppsättningen.

Företaget är också övertygat om VA-funktioner som “konsistens i färgtemperatur”, kontrastförhållande och skärpa. Även om den är en VA -panel bör den ge bättre betraktningsvinklar än alternativ. Detta är särskilt viktigt med tanke på skärmens krökning. AOC beskriver monitorn efterliknar det mänskliga ögats krökning och bör vara mindre ansträngande för att spåra rörelser över synfältet. På tal om detta har AOC C32G2E också läget Low Blue Light och flimmerfri teknik.

LÄS OCH: Sony X90J Review: En enkelt spännande 4K HDR Smart TV, men räcker det?

Förutom dessa parametrar har panelen också tunna kanter (5,8 mm innermarginal och 1,5 mm yttre ram).

AOC Gaming G2 -monitor Pris och tillgänglighet

AOC G2-bildskärm kommer att finnas tillgänglig från £ 44,990 på alla ledande e-handelssajter och stora offline-butiker.

0 Shares