AnvÀnd Badoo gratis UTAN BETALNING [Truco]

0 Shares

NÀr vi vill hitta en partner eller gÄ pÄ en dejt för att flirta med nÄgonapplikationer som Badoo det hÀr Àr de bÀsta alternativen vi har. Dagens teknik och applikationer av denna typ Àr mycket anvÀndbara för ett ganska snabbt partnerförvÀrv.

Nu Àr ensamhet mer komplicerat Àn att flirta. Det Àr otroligt hur enkelt internet Àr, och framför allt den hÀr typen av applikationer. Men som alla appar pÄ marknaden mÄste de generera pengar pÄ nÄgot sÀtt, och Badoo Àr inget undantag.

Badoo har en Premium-sektion, med nÄgra trevliga alternativ som kan göra din dejtingodyssé mycket enklare Àn du kanske tror. Men naturligtvis mÄste vi gÄ igenom fÀltet innan vi kan komma Ät alla dessa funktioner.

Hur fÄr man Badoo gratis?

Gör inga misstag, den kan anvÀndas Badoo gratis och skaffa en partner eller flirta snabbt. Vi har bloggat om detta mÄnga gÄnger, och det Àr inte alls svÄrt att komma i kontakt med nÄgon.

AnvÀndare som har varit i appen lÀnge vet mycket vÀl att det inte Àr nödvÀndigt att ha ett betal- eller Premiumkonto i appen för att kunna ansluta eller fÄ ut det bÀsta av den.

Vanligtvis Àr det de som precis har börjat eller de som har otur att betala för att ha Premiumkonto eller letar efter ett sÀtt att fÄ alla dessa fördelar utan att gÄ igenom rutan.

Gratis Badoo Premium-konto

Du kan anvÀnd det kostnadsfria Badoo-kontot sÄvÀl som Premium-kontot. Det Àr inte nödvÀndigt att ha ett betalkonto för att kunna anvÀnda applikationen maximalt.

Allt beror pÄ hur du skapade din profil och om du följde rÄden vi lÀmnade till dig i olika bloggartiklar för att göra flirtandet snabbare och enklare i den hÀr appen.

Det Àr viktigt att ha en komplett profil, med huvudfotot dÀr du ser oklanderlig ut. Ta inte med nÄgon bild, lÀgg den som ser bÀst ut. Ett bra knep Àr att anvÀnda den du har pÄ Facebook eller Instagram med flest likes.

LÀgg till mÄnga bilder, överdriv inte heller. Men lÀgg till ett stort antal av dina foton och försök göra dem pÄ bÀsta sÀtt för att fÄ sÄ mycket av den personens uppmÀrksamhet som möjligt.

Informationen du lÀgger till i din profil Àr viktig. SÄ fyll i allt med riktig information, försök inte komma pÄ nÄgot som du inte kommer att kunna behÄlla senare.

Men framför allt Ă€r det viktigt att du lĂ€r dig att kommunicera med andra. MĂ„nga gĂ„nger börjar vi vĂ„ra samtal med klassikern “Hej, hur mĂ„r du?? försök att vara mer originell sĂ„ att samtalet snabbt blir mer intressant.

Det Àr viktigt att chatten Àr chatt hela tiden rolig, dynamisk och framför allt smidig. Ingen gillar att de svarar med nÄgra timmars mellanrum, sÄ du bör vara uppmÀrksam pÄ nya meddelanden de skickar till dig.

Ett annat perfekt knep Àr det lÀnk Badoo eller Tinderför att kunna ansluta i bÄda applikationerna. Vilket fördubblar möjligheten att hitta en partner pÄ kortare tid.

Det Àr mÄnga som anvÀnder bÄda apparna samtidigt, och rÄden vi ger dig för Badoo fungerar Àven för Tinder.

PÄ sÄ sÀtt behöver du inte Premium nÄgonstans och du kan fÄ ut det mesta av bÄda apparna, du hittar en partner eller nÄgon att ha kul pÄ kortare tid, och pengarna du spenderar pÄ Premium kan anvÀndas nÄgon annanstans. Kanske pÄ en första dejt?

SÄ hÀr aktiverar du Badoo Premium

Ett av de bÀsta sociala nÀtverken för att flirta eller trÀffa mÀnniskor Àr Badoo, inklusive Tinders stora tÀvling. Badoo har funnits lÀnge, det Àr vÀldigt populÀrt över hela vÀrlden, sÄ du kan förestÀlla dig att miljontals mÀnniskor anvÀnder appen varje dag, sÄ det Àr ganska lÀtt att hitta nÄgon att skapa en relation oavsett vilken relation det Àr.

MÄnga mÀnniskor vill veta hur man aktiverar Badoo Premium har fler chanser att flirta och trÀffa nÄgon speciell. DÀrför kommer vi i den hÀr artikeln att se hur du kan uppnÄ det.

Hur man fÄr gratis Badoo Premium

detta Fördelarna med Badoo Premium De Àr ganska uppenbara och vi kan inte förneka att de ger oss en klar fördel framför att vara en gratis anvÀndare, bland dessa fördelar kan vi hitta följande:

  • Du kan se vem som gillar dig.
  • Du kan starta en konversation med vem som helst. Även med de mest populĂ€ra.
  • Du fĂ„r reda pĂ„ vem som lagt till dig i favoriterna.
  • Du har prioritet att börja chatta med nya mĂ€nniskor.
  • Du kan Ă„ngra dig och Ă€ndra dina röster till att gilla eller ogilla.
  • Du kan bli osynlig genom att besöka Badoo-profiler utan att nĂ„gon vet.

Badoo Premium APK Android

¿Du vill veta hur du aktiverar Badoo Premium gratis? Du behöver inget kreditkort för detta, Àven om det tar tvÄ veckor (14 dagar), men dessa dagar kan du fÄ ut mycket av det.

NĂ€r du startar Badoo kommer du att mĂ€rka att “Badoo Premium: NEJ“Klicka pĂ„ den hĂ€r lĂ€nken för att ta oss till sidan dĂ€r vi kan aktivera Premium.

NÀr vi klickar pÄ Aktivera visar det oss att vi mÄste lÀnka e-postmeddelandet och Àven skicka inbjudningar. Efter att ha skickat alla inbjudningar kommer vi att ha Gratis Badoo Premium obetalt i 14 dagar.

Efter dessa 14 dagar Àr ditt konto gratis igen. Men om du försöker stÀnga det hÀr kontot kommer Badoo att ge dig nÄgra intressanta erbjudanden Badoo Premium och gratis superkrafter. SÄ du borde prova det.

Badoo Premium för alltid

Vi mÄste ocksÄ komma ihÄg att det inte Àr nödvÀndigt att ha Badoo Premium för att kunna komma i kontakt med mÀnniskor eller njuta av att anvÀnda ett givet socialt nÀtverk.

De flesta anvÀndare som har anvÀnt denna app under lÄng tid de sÀger att det inte Àr nödvÀndigtÀven om fördelarna Àr ganska tydliga. Men det gÄr att kombinera och mycket med ett helt gratis konto.

Det kommer att vara viktigt att den Àr vÀlskapad och har den nödvÀndiga informationen utöver bilderna sÄ att du kan börja flirta utan att sluta.

PÄ Miracomohacerlo har vi pratat om detta flera gÄnger Hur man blir mer populÀr pÄ Badoo att kunna flirta med fler tjejer eller killar pÄ nolltid och utan att ha ett Premium-konto.

Ett annat alternativ att övervÀga nÀr man vill ansluta via denna applikationsklass Àr att anvÀnda Tinder vilket ocksÄ ger mycket bra resultat. Du kan anvÀnda bÄda samtidigt utan problem.

Hur aktiverar jag Badoo Premium utan kreditkort?

Badoo var ett av den tidens stora sociala nÀtverk, förutom den plattform som ofta anvÀnds av mÀnniskor som tÀnker trÀffa andra i syfte att skaffa vÀnner eller en lös eller stabil relation. NÄvÀl, som mÄnga av dessa tjÀnster har Badoo en Premium-version som lÀgger till mycket funktionalitet till grunderna, Àven om du sjÀlvklart mÄste betala för det.

Vi sÀger allt eftersom dock De flesta anvÀndare som köper Badoo Premium gör det med ett kreditkort, och vi kÀnner andra som inte gör detoch att de mÄste hitta ett alternativ för att kunna betala.

SÄ om du vill aktivera Badoo Premium Àven utan kreditkortrekommenderar vi att du lÀser den hÀr artikeln vidare.

Ladda ner Badoo Premium APK

Mer specifikt vill vi visa dig ett riktigt intressant alternativ nÀr du gör den hÀr aktiviteten som vi beskriver, nÀmligen Det Àr bekvÀmt att ha Premium om vi vill öka vÄra chanser att starta ett samtal med nÄgon kontakt pÄ detta nÀtverk.

Du kommer till exempel att kunna veta vem som har lagt till dig i Favoriter, visa och se alla anvÀndares profil utan deras vetskap tack vare Stealth Mode och mÄnga andra saker som annars skulle vara helt omöjliga.

PÄ samma sÀtt har vi möjlighet att chatta med vilken kontakt som helst pÄ det sociala nÀtverket, bÄde ny och gammal. Man behöver inte heller vÀnta pÄ nÀsta omröstning, för vi kommer inte ta slut osv.

FĂ„ gratis Badoo Premium 2018

Tja, jag har redan nÀmnt nÄgra av anledningarna till varför vi tycker att det Àr bÀttre att ha Badoo Premium Àn andra versioner av detta sociala nÀtverk, det Àr dags att vÀnda sig till proceduren för att njuta av dem utan att behöva ett kreditkort.

Detta Àr endast möjligt pga Det finns ett alternativ som lÄter oss prova Badoo Premium i 14 dagar utan kostnadOch Àven om tvÄ veckor inte Àr mycket, kan du verkligen dra nytta av denna möjlighet Ànnu mer.

För att aktivera den behöver du gÄ till din profil och dÀr det stÄr Badoo Premium: Nej, klicka dÀr.

Du kommer dÄ att se att det nÀmnda alternativet visas, vilket föreslÄr att du provar det hÀr alternativet helt gratis i 14 dagar under vilka du inte har nÄgra begrÀnsningar och kommer att ha tillgÄng till alla huvudfunktioner i detta system.

Att göra detta, bjud bara in dina vÀnner att prova Badoo genom att ange deras e-postadress för att göra det. Badoo kommer dÄ att belöna dig med gratis provdagar av sin Premium-version, fantastiska nyheter för alla de som vill trÀffa andra som Àr pÄ det sociala nÀtverket.

Tack vare denna handledning, har du redan lyckats aktivera Badoo Premium utan kreditkort?

0 Shares