Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Anushka Sharma upptäcktes med OnePlus hopfällbar telefon veckor före lanseringen

Ämne: Anushka Sharma upptäcktes med OnePlus hopfällbar telefon veckor före lanseringen

OnePlus, den välkända smartphonetillverkaren, kommer att avslöja sin första hopfällbara telefon i oktober. Förväntan nådde dock nya höjder när en verklig video med en av Bollywood-stjärnorna, Anushka Sharma, med den hopfällbara OnePlus-enheten dök upp veckor före den officiella lanseringen. Det här strategiska marknadsföringsdraget drar nytta av kändisintrycket som andra smartphonemärken har utnyttjat tidigare, som Anushka Sharmas partner, Virat Kohli, som stödde iQOO- och Vivo-telefoner innan deras respektive lanseringar.

I en oväntad händelseutveckling fångades Anushka Sharma på kameran med den efterlängtade OnePlus hopfällbara telefonen när hon var inne i en bil som lämnade en parkeringsplats. Paparazzi svärmade fordonet och försökte ta bilder av Bollywood-sensationen. Till mångas förvåning hade Sharma den hopfällbara OnePlus-enheten i handen, vilket omedelbart väckte spekulationer och spänning i tekniksamhället. OnePlus Open i Anushka Sharma ser identisk ut med bilderna som Smartrpix exklusivt delade för ett par månader sedan.

Videon som fångar detta oväntade ögonblick kan vara tittade på Instagram-kontot för Viral Bhayani, en B-stadspaparazzo. Medan videon antyder ett tillfälligt möte med enheten, har några spännande detaljer fått teknikentusiaster att ifrågasätta om detta kan vara ett iscensatt reklamjippo som orkestrerats av OnePlus.

I videon verkar Anushka Sharma kämpa med den hopfällbara enhetens funktion. Noterbart är att hon öppnar enheten på ett okonventionellt sätt, och telefonen verkar inte vara påslagen under den korta interaktionen. Vissa branschexperter spekulerar i att denna uppenbara brist på förtrogenhet med enheten kan vara en del av en medveten strategi från OnePlus för att skapa buzz och intriger kring OnePlus hopfällbara telefons förestående lansering.

KOLLA UPP – [Exclusive] Samsung Galaxy S24 Ultra First Look

Trots osäkerheten kring videons äkthet, noterade observatörer att enhetens design ligger i linje med tidigare läckta bilder. Den hopfällbara OnePlus-telefonen har en rejäl cirkulär kamerabula på baksidan, vilket skiljer den från designen på Samsungs Galaxy Z Fold-serie. Denna likhet med OPPO:s vikbara design kommer kanske inte som en överraskning eftersom OPPO och OnePlus är nära anslutna och verkar under samma företagsparaply.

KONTROLLERA – Exklusiv första titt: Designändringar för Samsung Galaxy S24 avslöjas i fantastiska 5K-renderingar och 360°-video

OnePlus har inte officiellt bekräftat några detaljer om den hopfällbara telefonen, men rykten som cirkulerar inom teknikgemenskapen tyder på att enheten, möjligen kallad “OnePlus Open”, förväntas göra sin debut den 19 oktober. med OnePlus hopfällbara telefon bidrar bara till spänningen och förväntan kring denna kommande enhet.