Ännu en Nokia -telefon på väg: Nokia 8 kommer ut ur ingenstans

0 Shares

HMD Globals Nokia -märkta telefoner tycks kontinuerligt ha tagit rubriker i teknikstaden under det nya året. Efter att ha tagit fram Nokia 6 -smarttelefonen, som snart kommer ut på den kinesiska marknaden, är en annan telefon vid namn Nokia 8 på gång om en ny video som gör rundorna på sociala medier ska tros.

Företaget retade enligt uppgift Nokia 8 vid den nyligen avslutade CES och det spekuleras i att det skulle offentliggöras på MWC nästa månad. En Youtuber tog tag i några Nokia 8 -bilder som han påstår sig ha tagit på MWC 2017. Sedan dess blev denna oanmälda Nokia -telefon ett hett ämne bland teknikentusiaster.

Nokia-8-prototypBild med tillstånd: TotalTech Media Instagram

Läs också: En annan Nokia -telefon på gång: E1 förväntas ha Snapdragon 425 SoC, 2 GB RAM.

Enligt uppgift kommer telefonen troligen att komma ut i två varianter, med en med en Snapdragon 835-processor, 6 GB RAM-minne och en 24-megapixel bakre kamera och den andra med en Snapdragon 821-processor, 4 GB RAM-minne och en ryktad sämre kamera.

Bortsett från det förväntas båda varianterna komma med 12MP selfie-kamera, 5,7-tums QHD Super AMOLED-skärm och Android Nougat 7.0 ur lådan.

Nokia-8-prototyp2Bild med tillstånd: TotalTech Media Instagram

En annan distinkt egenskap hos telefonen är placeringen av en dubbel högtalarinställning vid hakan. Medan mobilentusiaster funderar över de ryktade specifikationerna, har företaget själv ännu inte utfärdat ett ord i detta avseende. Som nämnts väntas Nokia 8 presenteras på Mobile World Congress den 26 februari.

Läs också: Bästa dubbla kameramartphones under 20 000 INR

Huruvida det kommer att återuppliva det gamla Nokia -arvet återstår att se.

Vi vill gärna höra vad du tycker om den påstådda Nokia 8. Skicka dina kommentarer nedan.

0 Shares