Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Anne, Cylinder Remade och mer…

När ännu en vecka går mot sitt slut, börjar en ny, och iDownloadBlog ser fram emot att se vilka typer av jailbreak-relaterade nyheter vi kommer att få dela med dig härnäst.

Men idag kommer vi att fokusera speciellt på att sammanfatta allt vi visade dig från den senaste veckan, ifall du missat något speciellt med avseende på jailbreak-tweak-utgåvor och jailbreak-utvecklingar.

I den här sammanfattningen visar vi dig alla de senaste jailbreak-tweaks och jailbreak-relaterade nyhetsavbrott som sträcker sig från måndagen den 21 mars till söndagen den 27 mars. Som alltid kommer vi att visa upp våra favoritprylar först och sedan skissera allt annat i slutet.

Våra favoritsläpp den här veckan


Anne – GRATIS

Anne är en no-nonsens jailbreak-tweak som de flesta iPhone-användare skulle hålla med om att Apple borde ha inkluderat direkt ur förpackningen på lagerenheter.

Det säkrar innehållet i din Foto-apps dolda album med biometri, vilket säkerställer att du är den enda som kan öppna just det här albumet i ett försök att öka integriteten.

Du kan lära dig mer om Anne, inklusive var du kan få det ifrån, i vårt fullständiga recensionsinlägg.

Cylinder omgjord – GRATIS

Cylinder omgjord är ett alternativ till Cylinder Reborn tweak som ger personsökningsanimering anpassning till iPhones startskärm.

Cylinder Remade skiljer sig från alternativen eftersom den använder Swift för att koda animationerna, och lovar därför förbättrad batteritid och prestanda jämfört med alternativets Lua-baserade animationer.

Du kan läsa mer om Cylinder Remade och hur det fungerar i vårt fullständiga recensionsinlägg.

Andra släpp denna vecka


Siri TTL: En tweak som låter dig hantera uppsägningstiden för Siri-gränssnittet (free via Havoc repository – recension)

Allt annat från den här veckan


Bästa 3D Touch & Haptic Touch Jailbreak Tweaks: Vi visar dig vad vi tror är några av de bästa jailbreak-justeringarna för att utöka 3D Touch och Haptic Touch på jailbreakade iOS 14-enheter.

iOS 15.3.1 osignerad: Apple slutade signera iOS & iPadOS 15.3.1 på tisdagen, ett drag som förhindrar nedgraderingar från den nyare iOS & iPadOS 15.4 firmware.

Taurin: Taurine-jailbreaket för iOS & iPadOS 14 uppdaterades till version 1.1.3 med mindre förbättringar.

Med så mycket spänning kring alla iOS- och iPadOS-centrerade kärnexploater och sårbarheter, kommer det att bli intressant att se när nästa generations jailbreak släpps.

Missade du förra veckans sammanfattning? Kolla in det här: Clock+, Springlicious, Zenith iOS 14 Fix och mer…

Här är ännu fler jailbreak-tweaks som kan hjälpa dig att uppgradera din jailbreakade iOS 14-enhet:

Som alltid, kom ihåg att hålla den inställd på iDownloadBlog under hela den kommande veckan för att säkerställa att du inte missar ett slag.