Anledningarna till varför iTunes kraschar mest

0 Shares

SÄ hÀr ÄtgÀrdar du dessa vanliga fel

Den vanligaste pÄ Mac

Det första felet du kan hitta pÄ din Mac Àr det versionen av iTunes Àr inte kompatibel med din version av operativsystemet. DÀrför Àr det lÀmpligt att du gÄr till App Store och letar efter en eventuell ny version av den som du kan installera pÄ din dator.

Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att iTunes finns inte lĂ€ngre i din version av macOS och det Ă€r att frĂ„n ’10 .15 ‘(Catalina) och framĂ„t har denna programvara försvunnit för att nu finnas i olika appar (Musik, TV, Podcast och Finder). I alla fall Ă€r det tillrĂ„dligt att du ocksĂ„ uppdatera macOS till den senaste versionen som din dator kan stödja.

hitta restaurang iphone

I Windows bör du kontrollera detta

Som vi nÀmnde tidigare för Mac Àr det möjligt att din Windows-dator har en gammal version av iTunes eller att den inte direkt stöds av din dator. Det Àr tillrÄdligt i alla fall att du tar bort den och installerar om den. För detta rÄder vi dig att alltid ladda ner det frÄn den officiella Apple-webbplatsen, dÀr du ocksÄ kan kontrollera med vilken version av Windows och vilken typ av PC detta program Àr kompatibelt.

PÄ bÄda operativsystemen

I slutÀndan finns de vanligaste problemen med detta program i bÄda systemen, bÄde macOS och Windows. Om det som hÀnder Àr det iTunes kÀnner inte igen iPhone eller nÄgon annan enhet, Àr det lÀmpligt att kontrollera anslutningsportarna, bÄde pÄ sjÀlva utrustningen och pÄ datorn. Det Àr till och med lÀmpligt att du startar om bÄda för att ÄterstÀlla alla bakgrundsprocesser.

En ocksÄ mycket vanlig orsak till iTunes-fel Àr det datum och tid Àr inte korrekta , Àven för nÄgra minuter. Om du inte har dessa alternativ konfigurerade automatiskt eller ens med dem finns det ingen noggrannhet, rekommenderar vi att du konfigurerar det manuellt och pÄ sÄ sÀtt inte skapar konflikter med Apples programvara.

fecha y hora mac

Det bör du ocksÄ se till iTunes Àr tillgÀngligt i din region , eftersom det finns vissa omrÄden dÀr det inte fungerar. Och, naturligtvis, en annan vanlig och mycket relevant orsak Àr att du har en dÄlig internetuppkoppling och Àven att du inte har det, sÄ du bör alltid kontrollera att du har ett bra internet för att kunna komma Ät plattformens onlineinnehÄll.

Att kontakta Apple kan vara ett alternativ

Om ditt problem inte Àr det vanligaste och du inte kan hitta lösningen Àr det alltid ett bra alternativ att kontakta Apple. En specialist kommer att kunna ta hand om din förfrÄgan och hjÀlpa dig att lösa problemet sÄ att du kan anvÀnda iTunes normalt igen oavsett om du anvÀnder en mÀrkesdator eller en PC med Microsofts operativsystem.

0 Shares